12/02/2018

Al Gironès llegim!

Aquest 2018 és l’Any Europeu del Patrimoni Cultural i, el nostre municipi, s’ha adherit amb entusiasme un cop més a la proposta del Consell Comarcal del Gironès.

Segueixen les activitats de Al Gironès llegim! al municipi de Sant Gregori.

Us convidem a participar-hi a través de l’assistència a les següents activitats:

  1. La lectura de llibres de Patrimoni en comerços del municipi.
  2. Visitar les exposicions artístiques Fotografies de l'entorn de Sant Gregori de Marçal Molas i Pintures de Vanesa Zaro a la Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori.
  3. Les propostes de Club de Lectura amb Frankenstein de M. Shelley el 20 de febrer a les 20.30 h i El ferrocarril subterrani de C. Whitehead el 20 de març a les 20.30 h, ambdós a la Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori.
  4. Les propostes de Hora del Conte (adreçat a infants de 3 a 6 anys) amb "Bum i el llibre màgic de les fades"  el 23 de febrer a les 17 h i "Entremaliadures" el 16 de març a les 17 h, ambdós a la Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori.
  5. Les propostes Llegim les pedres amb la conferència "La vall de Llémena: més de 150.000 anys de patrimoni" el 9 de març a les 19 h i la "Ruta prehistòrica llegint les pedres del jaciment de Domeny" el 10 de març de 10-13 h

Per a més informació faci clic a  Al Gironès llegim!