03/11/2017

Concurs d'escenes de pesebre | Nadal 2017

Les escenes es podran presentar fins el dia 15 de desembre de 2017

Ens anem acostant al Nadal i l’Ajuntament de Sant Gregori amb la voluntat de promoure activitats durant aquestes dates tan assenyalades, organitza un concurs d’escenes de pessebre obert a tothom que hi vulgui participar.

Com participar?
Per participar només cal anar a Cal Bolet per inscriure’s i recollir la fusta amb les mides del concurs (15x15 cm). Les fustes amb les escenes es podran presentar fins el dia 15 de desembre de 2017 a Cal Bolet.
Només s’acceptarà una escena per participant, amb la base de fusta entregada i el format establert.
La temàtica de l’escena del pessebre sobre la base de fusta és lliure (poden ser uns pastors, un ofici, el naixement, els tres reis o qualsevol altre escena que tingui relació amb el pessebre). Es pot utilitzar qualsevol material per crear l’escena: figures clàssiques de pessebre, Elements naturals, materials reciclats, creació de figures, etc... també es poden utilitzar llums i altres mecanismes, si s’escau.

Premis:

Tres premis i un accèssit per categoria (infantil i adult) amb un lot de productes o serveis dels comerços de Sant Gregori valorats en:

1r premi: 120

2n premi:  75

3r premi:   50

Accèssit:   25

Un jurat avaluarà totes les escenes presentades. La relació de premis es podrà trobar a la pàgina web municipal www.santgregori.cat
Totes les escenes presentades seran exposades al Centre Cívic de Sant Gregori.

Informació addicional