11/04/2017

Nostaldisc Vol.2

Diumenge 7 de maig de 10 a 22 h a l'Espai La Pineda (Actes previs del 6 al 29 d'abril)

 

Les prèvies a la Nostaldisc Vol. 2

El tret de sortida de la Nostaldisc Vol.2  tindrà lloc el 6 d’abril amb un roda de premsa de presentació, en el que es presentà el cartell elaborat per la dissenyadora Marta Montenegro, que també ha creat tota la imatgeria digital i gràfica de la Fira del Disc i les seves prèvies.

 

Diumenge, 9 abril

Bar Xantar (Girona): a les 12.00 h. Concert Vermut de The Maria’s.

Mariona Fàbregas i Mireia Vilalta (versions de clàssics pop-rock).

 

Divendres, 21 abril

Bar La Pedra (Girona) de 19.30 h. a 01.00 h.: Sessió “La Gran Vinilada” amb els DJ’s: Big Kahuna, Arnald Garcia, Big Villano i Albert València.

 

Dissabte, 22 abril

Moby Disk (Girona): a les 18:15 h. Taula rodona “ Producció, gestió i promoció. Tot el que hauria de saber un músic”. Convidats: Jordi Puig (director de U 98 Music), Xevi Vilà (Director RGB Suports), Robert Garcia (Discografia Global), Edu Bonet (Cases de la Música), Fonso Castillo (músic).

 

Divendres, 28 abril

Espai la Pineda (Sant Gregori) a les 20.00 h.: Concert de 27notes. Duet format Judit Ripoll i Enric Angelats  (jazz i soul).

 

Dissabte, 29 abril

Ateneu 24 de Juny Girona):  a les 21.00 h. Diàleg “Els meus vinils” amb els musicòlegs Jaume Rufí (lletrista), Santi Thió (professor) i Pau Marqués (director del Black Music Festival i Festival Emergent). A les 22.30 h: Punxada de Vinils amb Dj Mr. Blond i Dj’s Radiofree Sessions.

 

Programació de la Fira (diumenge, 7 de maig, de 10 a 22 h)

A les 9.30 h. a l’esplanada de l’Espai la Pineda de Sant Gregori, començarà la Fira del Disc amb un “esmorzar Nostaldisc”. A les 10 h, es pocedirà a la inauguració oficial de la Fira del Disc a l’escenari exterior. Seguidament, la Coral de Sant Gregori oferirà el seu repertori més Nostaldisc, una bona ocasió per celebrar el 15è aniversari de la seva creació.

A les 11.30 h, s’inicia l’espectacle familiar al Hall de l’Espai La Pineda, on podrem gaudir de nou de la Companyia la Finíssima i les seves titelles, després de l’èxit espatarrant de la primera edició. Aquesta vegada, amb l’espectacle complet ‘Ramon de Selvanyola’. Quines noves aventures viurà el nostre heroi?

A les 12.30h, serà l’hora de redescobrir l’actual escena musical gironina. The Wilder Company, en formació completa, ens desgranarà el seu primer disc homònim, i Hormigón, ens oferirà les cançons que gravaran imminentment (vegeu més informació dels grups a l’apartat ‘La programació de grups de Nostaldisc Vol.2.