Coral Sant Gregori

President/a: Sra. Corona Ferrer
Nº de Socis: 26
Adreça: Crta. Sant Medir, 15
Població: Taialà
Codi postal: 17199
Telèfon: 972428636 /605022169
Correu electrónic: corona.ferrer.cf@gmail.com
Pàgina web: www.coralsantgregori.com
veure logotip

La Coral Sant Gregori es va formar a l’any 2002

La creació d’aquesta Coral parteix de la iniciativa d’un grup de gent que s’havia conegut cantant gospel i volien cantar altres tipus de música.

La formen una vintena de cantaires. La Direcció la va portar en Pau Castanyer del 2002 fins al 2007. Durant uns mesos la va dirigir l’Anna Bladimirova i del 2007 al 2012 en David Suñer. L’actual Director és l’Evgeny Kleyner.

El seu repertori es variat, cançó tradicional catalana i d’arreu del mon, gospel, folk, pop, clàssica, religiosa, et.

Des dels seus inicis han fet diversos concerts, Trobades de Corals, Cantates, casaments, misses i els tradicionals concerts de Nadal. Encara que el seu àmbit d’actuació sigui majoritàriament a la Vall del Llémena, també han actuat arreu de les comarques Gironines i de Barcelona.
També solen participar a Girona Temps de Flors i al Dia de la Música que es celebren els mesos de maig i juny a Girona capital.
Han cantat les cançons de l’època a la Festa Remença que des de fa 3 anys es celebra a diferents indrets de la Vall del Llémena.

El passat mes d’octubre de 2012 es va celebrar el seu 10è Aniversari, amb un concert que es va emmarcar dins el Festival de Tardor de Música Clàssica que promou cada any l’Ajuntament de Sant Gregori.