Ajuntament Sant Gregori

Sant Gregori m’agrada m�s

Saltar al contenido


Ajuntament

 

 
 


 
 
 


 
 

   

  

 

Agenda

<<  Març 2017  >>
DlDmDmDjDvDsDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
» Veure totes les activitats
» Veure totes les activitats
Seu electrònicaAjuntament - Avís Legal

Avís Legal

Condicions d’accés i ús de la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Gregori.

L’Ajuntament de Sant Gregori, ens públic local amb NIF P-1717300F i domicili Av. Girona, 33 17150 SANT GREGORI, informa als Usuaris de les pàgines d’Internet de titularitat de l’ajuntament de Sant Gregori de les condicions d’accés i ús de les mateixes.

1.-L 'accés i l’ús de la Pàgina web de l’ajuntament de Sant Gregori, quedarà subjecte a les presents condicions generals. La utilització en totes les pàgines web de titularitat de l’ajuntament de Sant Gregori, suposa l’acceptació plena per l’usuari de totes les Condicions Generals d’ús vigents a cada moment en què l’usuari accedeixi al mateix.

L’ajuntament de Sant Gregori es reserva el dret a modificar en qualsevol moment les presents Condicions d’ús.

2.-Propietat Intel•lectual i Industrial.
Tots els continguts de les pàgines web de l’ajuntament de Sant Gregori estan sotmesos a la normativa sobre Propietat Intel•lectual i / o Industrial. Els drets sobre els continguts corresponen a l’ajuntament de Sant Gregori o a tercers si escau. L’usuari només podrà visualitzar i obtenir una còpia privada dels continguts sempre que aquesta còpia sigui exclusivament per al seu ús personal i privat, quedant terminantment prohibida la seva utilització per a fins comercials.

3.-Responsabilitat dels usuaris per ús i continguts.
L’usuari no podrà en cap cas modificar o suprimir les dades identificatives que existeixin si escau dels drets de l’ajuntament de Sant Gregori o de tercers. L’usuari únicament podrà accedir als continguts mitjançant els mitjans o procediments que s’hagin posat en disposició a aquest efecte en la pàgina web de l’ajuntament de Sant Gregori o s’utilitzin habitualment a Internet amb aquest fi, sempre que no impliquin violació de drets de Propietat Intel•lectual / Industrial o algun tipus de dany per a la pàgina web de l’ajuntament de Sant Gregori i / o la seva informació o serveis oferts.

L’usuari s’obliga a utilitzar els serveis i els informacions de la pàgina web de l’ajuntament de Sant Gregori de conformitat amb la Llei, aquestes condicions generals, la moral, els bons costums i l’ordre públic i a fer un ús correcte i lícit dels serveis continguts i a no realitzar les següents activitats: a) difondre coneixement mitjançant històries continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, apologia del terrorisme o contraris als Drets Humans. b) realitzar actes contraris als drets de Propietat intel•lectual i / o Industrial dels seus legítims titulars c) provocar danys als sistemes informàtics de l’ajuntament de Sant Gregori, dels seus proveïdors o de convocatòria i / o introduir o difondre coneixement mitjançant històries virus informàtics, programari nociu o altre tipus de sistemes que puguin causar danys en sistemes informàtics, d) Transmetre publicitat o enviament de missatges electrònics no sol•licitats o autoritzats.

4.-Renúncies i limitacions de responsabilitat

L’Ajuntament de Sant Gregori no serà responsable de la informació, els serveis i/o productes oferts i/o prestats per tercers a través de la pàgina web de l’ajuntament de Sant Gregori ni dels continguts proporcionats per tercers.
L’Ajuntament de Sant Gregori no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el programari o maquinari de l’usuari que es derivi de l’accés a la pàgina web de l’ajuntament de Sant Gregori o de l’ús d’informació o aplicacions en ella contingudes.
L’Ajuntament de Sant Gregori no garanteix la idoneïtat, fiabilitat, disponibilitat, oportunitat o exactitud d’informació o serveis continguts en la seva pàgina web, ni serà responsable dels danys directes o indirectes en relació amb l’ús dels continguts de la seva pàgina web.
L’Ajuntament de Sant Gregori no garanteix que els continguts de la seva pàgina siguin aptes o disponibles fora d'Espanya. En el cas que tot o part dels continguts de la pàgina web de l’ajuntament de Sant Gregori siguin considerats il•legals en països diferents d'Espanya, queda prohibit l’accés als mateixos i la seva utilització pels usuaris, i en el cas que aquest es produeixi, serà exclusivament sota la responsabilitat dels usuaris, estant aquests obligats al compliment de les lleis nacionals d’aplicació.
L’ús que pugui fer de la informació i continguts que apareixen en la pàgina web de l’ajuntament de Sant Gregori i/o de l’accés a altres pàgines web de tercers a través de connexions o links que apareixen a la pàgina de l’ajuntament de Sant Gregori es realitzarà sota l’exclusiva responsabilitat d’aquells que efectuïn aquest tipus d’actes, i no és l’ajuntament de Sant Gregori responsable en cap cas dels danys o perjudicis que puguin derivar d’aquests usos o activitats.
 
5.-General
L’Ajuntament de Sant Gregori es reserva, sense necessitat de previ avís i en qualsevol moment, el dret a suspendre temporalment l’accés a la seva pàgina web i a efectuar les modificacions que consideri oportunes de la pàgina, dels serveis o informacions ofertes, de la presentació o localització de les mateixes i de les condicions d’accés i ús de la pàgina web de l’ajuntament de Sant Gregori. Tota la informació que es rebi en aquesta pàgina web es considerarà cedida a l’ajuntament de Sant Gregori a títol gratuït.
El correu electrònic no serà considerat com a mitjà vàlid a l’efecte de presentació de reclamacions. Per a això hauran de dirigir-se a l’ajuntament de Sant Gregori, Av. Girona, 33 17150 Sant Gregori, que indicarà en cada cas els punts a seguir.
Totes les qüestions relatives a la pàgina web de l’ajuntament de Sant Gregori es regeixen per la legislació espanyola i se sotmeten a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Girona, amb renúncia a qualsevol fur que pogués correspondre


Ajuntament de Sant Gregori
Avinguda Girona, 33
17150 - Sant Gregori
972 428300
http://www.santgregori.cat
ajuntament@santgregori.cat