Ajuntament Sant Gregori

Sant Gregori m’agrada m�s

Saltar al contenido


Municipi

 

 
 


 
 
 


 
 

   

  

 

Agenda

<<  Març 2017  >>
DlDmDmDjDvDsDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
» Veure totes les activitats
» Veure totes les activitats

Seu electrònicaMunicipi - Esport - Instal·lacions esportives

Instal·lacions esportives

Pavelló
El pavelló poliesportiu està situat dins el nucli urbà i gaudeix d’una àmplia zona d’aparcament. Aquesta instal·lació d’una superfície de 1.416 m2 s’hi diferencien tres zones: la pista poliesportiva de ciment pintat amb una pista central de futbol sala i una de bàsquet , la zona del gimnàs de terra de parquet, subdividit amb tres parts (tatami, gimnàs per manteniments i gimnàs amb aparells per gimnàstica artística) i una sala de tonificació amb aparells específics.

Camps de futbol
La zona del camp de futbol hi trobem un camp de gespa artificial d’uns 100 x 50 metres amb una generosa zona verda que boreja el terreny de joc, 4 vestidors de jugadors, oficina, bar.
.
.
.

Pistes tennis
Es disposa de dues pistes de tennis quick ballades. Per utilitzar-les cas ser soci i demanar hora a l’Ajuntament que és qui en gestiona l’activitat particular. S’hi fan cursets per a tots els nivells i també dos tornejos (Open de tennis).
Piscines
Les instal·lacions de la piscina municipal tenen una extensió de 8.000 m2 . Podem trobar la piscina gran de 25 x 12’5 metres, la piscina petita de 12’5 x 8 metres amb una fondària de 0’70 metres i la circular pels més petits. Es disposa d’una àmplia i espectacular zona de gespa i pins al voltant de les piscines, a més dels serveis de vestidors i de bar-restaurant. Les piscines estan obertes el període d’estiu.

Pistes a l’aire lliure
Dins el nucli urbà trobem tres pistes poliesportives on es poden practicar diferents activitats esportives de forma lliure. Aquestes són : plaça Miquel Martí i Pol (amb quatre cistelles), la pista del sector Ponent (amb quatre cistelles) i la de la zona Sud (en construcció).Pista d’skate
Es tracta d’un equipament de ciment fi preparat per practicar-hi skate i patins en les modalitats de rampa i freestyle.

Zona de la Pineda
La Pineda, d’uns 68.000 m2, és una zona ombrívola amb un sotabosc net i adequat per passejar.


Zona de petanca
A la de la zona Sud trobem 2 pistes de petanca.

Taula de tennis taula exterior
La taula de tennis taula es troba a la plaça Miquel Martí i Pol.


Itineraris de St. Gregori (a peu o BTT)
L’any 2007 s’ha publicat la “Guia d’itineraris” Descobreix Sant Gregori (I) amb la intenció de donar a conèixer més els voltants de Sant Gregori amb uns itineraris senyalitzats que es poden fer a peu o amb BTT.
.
.

Itineraris saludables
L'any 2011 amb la col·laboració de Dipsalut s'han marcat 3 recorreguts en xarxa al voltant de Sant Gregori amb un quilometratge màxim de 10 quilòmetres per fer a peu o  corrent. Mapa recorreguts

Parc Urbà de Salut
Situat a la zona de la Plaça Frances Macià està proveit amb 8 aparells per realitzar diferents exercicis. Apte per a totes les edats a partir de 12 anys.
.

Centre BTT / local Tennis
Inaugurat l'any 2010. Disposa d'una sala cedida al club ciclista local i una petita sala cedidad al club de tennis. També hi podem trobar dos vestidors. Està situat a la zona esportiva de la Pineda (costat del Camp de Futbol). 

.
.
Rutes BTT
Les rutes de BTT depenen del Consells Comarcals de cada zona i són circuits senyalitzats i preparats per circular amb bicicleta des d’un caire més esportiu. A St. Gregori tenim un punt d’informació i també de partida de dos circuits; el circuit 4, que recorre Canet d’Adri i el pla de Cartellà, i el circuit 5, de gran dificultat que puja fins a St. Grau.
.


Ajuntament de Sant Gregori
Avinguda Girona, 33
17150 - Sant Gregori
972 428300
http://www.santgregori.cat
ajuntament@santgregori.cat