Ajuda a l'autoocupació per a joves

05/08/2019

Del 23 de juliol a l'1 d'octubre de 2019 queda obert el termini per presentar la sol·licitud per a la subvenció d'autoocupació per a joves

 

Queda obert el termini per presentar la sol·licitud per a la subvenció d'autoocupació per a joves inscrits al programa de Garantia Juvenil.

Els objectius són oferir i facilitar l'ocupació i experiència emprenedora del jove a través de fer-se treballador/a autònom, a més de garantir uns ingressos mínims a l'inici de la seva activitat.

La quantia de la subvenció és de fins a 10.000€ per als/les joves que mantinguin la seva activitat durant 12 mesos.

Se'n poden beneficiar els/les joves que estan inscrits/tes a Garantia Juvenil, o bé els/les que s'hi han inscrit abans de donar-se d'alta com a autònoms. L'alta com a treballador/a autònom ha d'estar compresa entre l'1 d'octubre de 2018 i l'1 d'octubre de 2019.

Terminis per presentar la sol·licitud: del 23 de juliol a l'1 d'octubre de 2019.

El tràmit s'ha de fer a través del següent enllaç, on també hi trobareu tota la informació necessària al respecte. http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions_afavorir_incorporacio_mercat_treball_joves_acollits_Programa_Garantia_Juvenil?category=

Per qualsevol dubte al respecte podeu contactar amb la referent d'ocupació juvenil del Gironès, a través de correu electrònic: ocupaciojuvenil@girones.cat o bé les tardes de dimecres de 16:00 a 19:00h a l'Espai Jove Cal Bolet amb cita prèvia.