Associació de Dones de la Vall - Activitats 4art trimestre

24/11/2020

Dimecres, 11 de novembre

COM LLEGIM LES ETIQUETES DELS ALIMENTS, una sessió en la que Núria Panella, tecnòloga dels aliments i veïna de Sant Gregori, que treballa a l’àrea d’indústries alimentàries de l’IRTA, ens explicarà i aconsellarà sobre els etiquetatges dels productes de consum més habituals. Degut a la normativa COVID i amb ganes de ser respectuoses amb les normes, aquesta sessió la farem virtual, mitjançant la plataforma ZOOM. Totes les que desitgeu veure la conferència o participar-hi, cal que ens ho digueu i us passarem la clau d’accés. Si alguna té dubtes de com utilitzar aquesta tècnica, pot dir-ho abans i procurarem poder-la orientar. L’accés a aquesta vídeo-conferencia serà a les 8 del vespre.

Podeu accedir-hi a la següent adreça:
https://us02web.zoom.us/j/2447088557?pwd=MEFIM2RYcm9lamQ2MIdpWmx6VTVUQT09

ID de reunió: 244 708 8557

Codi d'accés: 5KNRff

 

Dimecres, 25 de novembre:

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE a la plaça de l’Ajuntament (entre aquest edifici i el centre Cívic), a les 8 del vespre. Hi haurà diverses lectures i també la del manifest del dia. Es donarà un fulard lila a cada assistent/a. Aquest acte s’organitza conjuntament amb la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament.

 

Dimecres, 4 de desembre:

TALLER DE CUINA DE NADAL A les 9 del vespre a la Sala de les Cuineres de La Pineda: Taller de cuina a càrrec de Núria Lladó. Com cada any, la Núria ens proposarà i elaborarà en directe un menú complert per a les festes. Imprescindible inscripció prèvia a algun dels telèfons que trobareu al peu d'aquesta informació o bé per correu electrònic adreçat a l’Associació. Si en el moment de realitzar aquesta sessió, continuessin les restriccions per causa de l’estat de la pandèmia, el taller es realitzaria de forma virtual, per la qual cosa també és important que us apunteu, tant per poder-vos avisar si hi ha algun canvi, com per passar-vos l’enllaç si ha de ser virtual, si fos així, no es cobraria l’assistència. En tot cas no es podrà fer degustació i caldrà mantenir les distàncies de seguretat.
Preus: 9€ sòcies, 11€ no sòcies (si el taller és presencial).

Per apuntar-vos a les activitats i/o per qualsevol informació, podeu escriure al correu associaciodonesdelavall@gmail.com o telefonar o passar whatsap a Carme tel. 649 65 23 65 o Concepció tel. 605 405 621