Casal d'estiu municipal 2021

29/04/2021

Inscripcions de l’1 al 30 de maig. Posteriorment segons places disponibles.

 

Per a més informació: casal@plagesport.com
609 062 332 (Anna)
618 318 138 (Mònica

El casal d’estiu municipal de Sant Gregori portarà a tothom que hi participi a viatjar pel món. Setmana rere setmana, viatjarem en un país diferent on podrem gaudir de diverses activitats, iniciatives i experiències, a partir d’un lleure educatiu i de qualitat, emmarcat en: la tolerància, el respecte i la igualtat, aprofitant l’entorn del municipi. També hi haurà una convidada especial que ens portarà a conèixer les diferents cultures, cançons, jocs i hàbits que es duen a terme a cada país. Un estiu turístic per totes les participants, on el lema serà: Respectem, reciclem i ens divertim en un món dinàmic ple de diversitat. Ja teniu les maletes preparades? Comença l’aventura!

Recepció servei d’acollida de 7:30 a 9:00h al pavelló.
Recepció a les 9:00h al pavelló.
Recollida de 13:00 a 13:30h a la piscina.
Recollida de 15:00 a 17:00h al pavelló.
Els punts de recepció i de recollida podran ser modificats en funció de les mesures de protecció i d’higiene per evitar les aglomeracions.
Totes les informacions es comunicaran per via e-mail.

Cal portar:

Motxilla còmoda (dues tires), banyador, tovallola, esmorzar i aigua, crema solar (posada de casa), calçat tancat, gorra i bombolleta (obligatori P3, P4 i P5).

Ajudes:

Famílies nombroses i monoparentals (cal aportar el carnet corresponent): 15% de descompte.
Inscripció de dos o més fills al mateix temps al casal: 15% de descompte.
Atur o sense prestació d’atur, famílies afectades per l’estat d’alarma degut al COVID-19 i altres: cal sol·licitar-ho a l’Ajuntament de Sant Gregori.
Pagament fraccionat: Les famílies que ho sol·licitin poden demanar el pagament fraccionat en dos terminis. 50% al moment de la inscripció i el 50% restant el dia 1 de juliol (cal especificar número de compte).
Els descomptes no seran acumulables.

Projecte pre-monitors

Els joves de 3r i 4t d’ESO poden participar en el projecte pre-monitors de l’Àrea de Joventut dins del Casal d’Estiu de Sant Gregori. Per informar-se i apuntar-se cal dirigir-se a l’Espai 
Jove Cal Bolet. Places limitades. Tel. 972 42 90 72 e-mail: joventut@santgregori.ca