Formació online: Certificats digitals, signatura i factura electrònica

07/10/2020

La implantació de l'administració electrònica per agilitzar els tràmits amb la ciutadania i les empreses ha comportat el desplegament de sistemes segurs d'identificació digital necessaris per poder comunicar-nos amb els organismes públics (ajuntaments, Generalitat, Diputació, Hisenda, Seguretat Social, etc.). Has de demanar una subvenció? necessites fer una instància? una queixa? sol·licitar certificats de la vida laboral a la Seguretat Social?

Al mateix temps, la Llei 25/2013 de facturació electrònica, obliga als proveïdors que treballen amb l'administració pública a tramitar les factures de forma electrònica.

En aquesta càpsula formativa explicarem quins són els diferents tipus de certificiats digitals que permeten identificar-nos i signar documents  vàlids legalment de forma digital, aquests certificats i signatures digitals ens permeten poder operar amb l'administració des d'un ordinador, tablet o altre aparell. 
També descobrirem què és la factura electrònica, i com podem fer factures electròniques codificades per enviar a les administracions.Inscripcions gratuïtes: promocio@santgregori.cat
Dates: dimecres 7 i 14 d'octubre
Horari: de 15 a 17:00
Sessió online. Us podeu connectar des del mòbil, tablet o ordinador a través d'un enllaç que us farem arribar per poder accedir al curs.