Nits fresques - agost 2022

21/07/2022

Cinc propostes refrescants per gaudir dels vespres d'agost...

BALLS EN LÍNIA I SARDANES
Tan si tens parella com si no, vine a ballar al ritme de la Teresa Micaló.
Audició de sardanes amb Cobla Ciutat de Girona.
Dijous 4 d'agost · 20h · Plaça del Poble

"BROSSA"
Aquest espectacle d'humor gestual ens vol endinsar en l'imaginari d'un sensesostre que es veu obligat a viure al carrer. La seva nova casa és un contenidor i sobreviu aprofitant la brossa que generen els altres, buscant-li una segona (i en alguns casos tercera o quarta) utilitat. Tot això per intentar portar la situació en què s 'ha vist abocat el millor possible i amb bon humor.
Un espectacle de teatre gestual i clown de la companyia H6clown.
Dijous 11 d'agost · 21h · Plaça del Poble

"APOLO JUMPERS"
Un quintet dinàmic i divertit, que interpreta èxits del Swing i el Rythm'n Blues dels 40'. Ritme trepidant que us transportaran a la nostàlgica era del Lindy Hop, de mà d'aquests cinc especialistes en Jazz i Swing: Dani Alonso (trombó i veu), Lluc Casares (saxo), Gerard Nieto (piano), Albert Martínez (contrabaix), Esteve pi (bateria).
A més, també comptarem amb Agustí Sabater (que ofereix classes de swing a Sant Gregori) per ensenyar-nos alguns dels passos escencials per ballar sense parar amb la música dels Apolo Jumpers...
Dijous 18 d'agost · 21h · Plaça del Poble

FITAG municipis
En el marc del XXII Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, Sant Gregori acull la companyia Teatro estudio 87 de Bogotà que ens oferirà l'espectacle:
"No solo los perros ladran de sed" ens mostra com dos homes es troben en un mateix espai sense saber que les seves vides estan connectades per la mateixa dona. Espòs i amant han arribat per coincidència al mateix lloc, amb objectius diferents però molt propers: L'espòs, desesperat per la manca de feina i la pressió de la seva dona, l'amant, perquè ella li ha dit que en aquest lloc podrà solucionar els problemes de tots dos, i espera trobar respostes.
Dimecres 24 d'agost · 21h · teatre de l'Espai La Pineda

ESDANSA LES PRESES
Arriba al nostre poble l’essència de la cultura mexicana, color i moviment fruit de diversos processos de mestissatge, amb la companyia Macuilxóchitl de Mèxic.
També ens endisarem en els sons ancestrals i el moviment sensual de la companyia Rahiti Rau de Tahití.
Activitat que s'inclou dins el Festival de Música i Dansa d'arrel Tradicional Marboleny
Dijous 25 d'agost · 22h · Plaça del Poble