Programació de primavera de l'Espai Jove Cal Bolet

04/04/2022

Programació d'activitats de febrer a juny

de l'Espai Jove Cal Bolet

 

Orientació Acadèmica

21 de febrer a les 17 h - Cal Bolet

Per a totes aquelles persones que necessitin un cop de mà per escollir el seu futur acadèmic, el dilluns 21 de febrer comptarem amb un professional de l'àmbit. Sobretot està adreçat a joves de 4t d'ESO.

Activitat gratuïta. Inscripció a través del formulari. 

 

Rua de carnestoltes

27 de febrer a les 16:30 h - Sortida des de la Plaça Rafael Masó

Acompanya'ns a la rua de carnestoltes de Sant Gregori i descobreix la disfressa que hem preparat amb un grup de joves del poble! Podeu consultar tota la programació de carnestoltes al següent enllaç

Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal inscripció prèvia.

Dia Internacional de les Dones

8 de març 

Properament, més informació dels diferents actes que es duran a terme.  

 

Torneig Tennis Taula

16 de març a les 17 h - Exterior Cal Bolet

Has estat practicant a Cal Bolet o al Casal Sant Grau els teus tocs de canell? Ha arribat el moment de demostrar-los! Casal Sant Grau contra Espai Jove Cal Bolet.

Activitat gratuïta. Inscripcions a través del formulari.

 

Joves actius

10 de març a les 16:30 h - Espai Jove Cal Bolet

Tens ganes de crear un projecte? Vols aprendre alguna cosa nova? Tens ganes de fer amics i amigues noves?

Vine a explicar-nos què t'interessa o què et preocupa, parlem-ne i creem conjuntament una proposta per donar-hi resposta. 

Activitat gratuïta.

Taller sobre nutrició esportiva

5 d'abril a les 18:30 h - Centre Cívic (Sala Ter)

Taller sobre nutrició esportiva a càrrec de la Carla Buixeda, dietista-nutricionista especialitzada en l'àmbit esportiu. 

Parlarem sobre la importància de la nutrició en els i les joves físicament actius, la Carla ens donarà consells i recursos per aplicar abans i després de fer esport. 

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia omplint el formulari. Places limitades. Durada aproximada: 1,5/2 hores.

 

Taller de Batch Cooking

27 d'abril a les 18:30 h - Sala Cuineres (Espai La Pineda)

El batch cooking implica cuinar, planificar i organitzar els àpats de tota la setmana. Al taller, impartit per en Lluc Quintana −cap de cuina del restaurant Can Xapes−, aprendrem alguns consells per planificar i organitzar els àpats, utilitzar diferents eines a la vegada (forn, foc, etc.), racionar i reservar aliments i combinar elaboracions que resultin nutritives i saludables.

Activitat gratuïta amb Carnet Jove, 3 € amb Carnet Cultura o 6 €. Cal inscripció prèvia omplint el formulari. Places limitades. Durada aproximada: 2 hores.

 

Cal·listènia

4 de maig a les 17 h - Parc de cal·listènia (Plaça Francesc Macià)

Aprèn a utilitzar els diferents elements del parc de cal·listènia ubicat a la Plaça Francesc Macià i treu rendiment a aquest espai públic alhora que cuides del teu cos, a partir d'una activitat dinamitzada per en Pol Nieto, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE).

*A partir de 12 anys.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia omplint el formulari. Places limitades. Durada aproximada: 1,5 hores.

 

Young Talent Gironès

7 de maig - La Mirona (Salt)

El Young Talent Gironès és un concurs de talents artístics per a joves del Gironès d'entre 15 i 29 anys, on cada participant té l'oportunitat de demostrar el seu talent artístic davant d'un jurat. Hi ha sis disciplines artístiques en les quals s'hi pot participar o bé individualment o bé en grup: arts visuals, arts escèniques, arts plàstiques, música, escriptura i dansa. 

Si estàs interessada, demana més informació a Cal Bolet!

 

Taller de dansa

19 de maig a les 17:15 h - Sala Pirineus (Espai La Pineda)

Ens expressarem a través de la dansa contemporània, aprendrem diferents tècniques, estils i acrobàcies. Vine a provar aquest tastet d'iniciació a la dansa contemporània.

*A partir de 12 anys.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia omplint el formulari. Places limitades. Durada aproximada: 1,15 hores.

 

 

Curs de monitor/a de lleure

Del 26 d'abril a l'1 de juliol - Sala 1 d'octubre (Sant Gregori)

Si vols treballar en el món del lleure amb infants i joves, apunta't al curs i podràs obtenir el títol oficial de Monitor/a de Lleure. 

El curs està adreçat a joves d'entre 18 i 30 anys (cal estar inscrit a Garantia Juvenil) i l'horari és de dilluns a divendres de 17 a 21:30 h.

Curs gratuït. Més informació i inscripció al següent enllaç. Places limitades.

 

Jocs de la Vall- Festa Remença

La Festa Remença és una festa popular i històrica que s'organitza cada any en un poble i escenari diferent de la Vall de Llémena. La festa té com a objectiu difondre els fets i els personatges de la revolta remença que es va produir a Catalunya durant el segle XV i que van protagonitzar els pagesos d'aquestes contrades. 

Properament la programació d'enguany.

 

Taller de lligacues

1 de juny a les 17 h - Espai Jove Cal Bolet

Vine a cosir lligacues de la mà de la Irene Bosc i llueix aquests complements durant l'estiu!

*A partir de 12 anys.

Activitat gratuïta amb Carnet Jove, 3 € amb Carnet Cultura o 6 €. Cal inscripció prèvia omplint el formulari. Places limitades. Durada aproximada: 2 hores.


 

Com ho he de fer per participar a les activitats?

1. Mira't bé totes les activitats que oferim, els seus horaris i, sobretot, estigues atent/a a les nostres xarxes socials, ja que penjarem més informació a mesura que s'acostin les dates.

2. Omple el formulari que trobaràs a continuació per reservar la teva plaça.

3. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol problema (ens pots trucar al 972 42 90 72 o al 609 545 928, també ens pots enviar un correu a joventut@santgregori.cat)