Projecte de premonitors/es de Sant Gregori

18/05/2020

Si acabes de cursar tercer o quart d'ESO, forma't com a premonitor/a a l'Espai Jove Cal Bolet i participa del nostre casal jove!

El Projecte de Premonitors/es forma part de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Gregori, i pretén oferir una formació als i les joves de tercer i quart d’ESO, alhora que ser una opció de lleure alternatiu per ocupar el període d’estiu.

Durada del projecte: del 29 de juny al 31 de juliol.

Inscripcions: Les inscripcions s’han de formalitzar telemàticament omplint el formulari d’inscripció i adjuntant la butlleta d’inscripció, una fotocòpia de la targeta sanitària i el calendari vacunal actualitzat. Un cop es pugui garantir la realització de l’activitat caldrà formalitzar-la realitzant el pagament de l’activitat i aportant una declaració responsable. La data límit per a efectuar la preinscripció és el 10/06/2020. Haver efectuat la preinscripció no implica tenir plaça.

Enguany serà un projecte diferent amb una sèrie de mesures de prevenció i protecció que faran que els grups i les activitats s'hagin d'adaptar a les circumstàncies derivades de la COVID-19. Per això l'equip de monitors i de monitores adaptaran les activitats i dinàmiques de lleure als espais i als grups de joc.

 

Indicacions a tenir en compte (si no s'estableix el contrari) per part del Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya:
– El Projecte de Premonitors/es s'iniciarà en les dates previstes sempre i quan ens trobem a la Fase III de desconfinament i les autoritats sanitàries indiquin la seva realització.
– S'adquiriran i establiran els elements de prevenció que siguin necessaris.
– Hi haurà almenys un responsable de seguretat i higiene que vetllarà pel compliment de totes les mesures.
– Es treballarà amb grups de convivència de 10 participants. El grup de convivència no es relacionarà amb altres grups del casal i realitzaran les activitats de lleure als diferents equipaments que s'estableixin i a l'entorn natural del municipi.

– S’haurà de mantenir, en tot moment, un distanciament social de 2 metres entre els i les participants.

– Els participants no hauran de portar cap element de prevenció o protecció en especial durant les activitats.

– Aquest any no es contempla realitzar sortides fora del municipi.

L'Ajuntament de Sant Gregori establirà els protocols de prevenció i protecció per a la seva activitat en base les indicacions del Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya sempre vetllant per la seguretat i la salut dels i les joves. S'informaran degudament a les famílies.


Més informació:
Espai Jove Cal Bolet

972 429 072

609 545 928

joventut@santgregori.cat

 

 

Navega...
Navega...
Navega...