Servei d'Assessorament Energètic del Gironès

Assesorament individualitzat a ciutadania i empreses

L'1 de març de 2023 s'inicia el servei d'Assessorament energètic per a particulars i empreses ofert per l'Oficina de Transició Energètica del Gironès. L'horari d'atenció al públic és als matins de dilluns a divendres 8 a 15h, i les tardes de dilluns i dimarts de 16 a 19h. Per sol·licitar cita prèvia, es pot demanar per correu electrònic a transicio.energetica@girones.cat o bé per telèfon al 972 21 32 62. 
 
Aquest servei és gratuït, i es presta als municipis de la comarca que s'han adherit al Pla de serveis d'assistència energètica, i han fet la sol·licitud dels serveis d'assessorament o suport tècnic a través de l'Oficina Comarcal de Transició Energètica. Trobareu el model de sol·licitud a: https://www.girones.cat/el-consell/institucio/plans-de-serveis-pelsajuntaments/serveis-dassistencia-i-cooperacio-tecnica-en-materia-de-gestio-energetica/ 
 
L'Oficina de Transició Energètica (OTE) s'emmarca en el Servei d'Energia de l'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès, i va néixer l'any 2021 impulsada per la Diputació de Girona.