Teatre: "La Dona del 600" - AJORNADA FINS EL DIUMENGE 17 DE MAIG LES 19 H

10/03/2020

"La Dona del 600" - AJORNADA FINS EL DIUMENGE 17 DE MAIG LES 19 H "LA DONA DEL 600" de la companyia Bitó Produccions.


AQUESTA OBRA HA ESTAT AJORNADA FINS EL DIUMENGE 17 DE MAIG A LES 19 H 
PODEU UTILITZAR L'ENTRADA QUE TENIU PER AQUESTA NOVA DATA (SI S'OPTA PER AQUESTA OPCIÓ NO CAL FER RES) O BÉ SOL.LICITAR LA DEVOLUCIÓ DEL SEU IMPORT.

PER COMPRES PER INTERNET: Enviar un mail a : entradas@codetickets.com

PER COMPRES A L'AJUNTAMENT DE SANT GREGORI/CAL BOLET:

Realitzar instància genèrica- Adjuntar imatge de cadascuna de les entrades, i també dels números de comanda.

Fent constar, declaració responsable de la propietat de les entrades, indicant el nom complert, dni i nº de compte bancari on s'ha de fer l'ingrès, l'ajuntament un cop comprovada aquesta informació procedirà a l'anul.lació de les entrades i al retorn dels imports de les mateixes durant el mes d'abril al número de compte facilitat.

Disculpeu les molèsties .

 

ARGUMENT:

En Tomàs és vidu, té més de setanta anys i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol i passa les hores com qui compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva filla Montse li fa un regal inesperat: la maqueta d’un Seat 600. Ella, que és metgessa sense fronteres i passa més temps lluny que no pas a prop, ha pensat que el regal mantindria en Tomàs entretingut reconstruint una còpia a escala del vehicle que van tenir a casa durant tant de temps: el “confit”, com ells n’hi deien. És el nom amb què la Carme, la seva dona, va batejar el 600 el dia que, fa un munt d’anys, en Tomàs va dur a casa aquell cotxe petit i bonic per convertir-lo en un membre més de la família.

Venda d'entrades anticipades a l'Ajuntament de Sant Gregori, a Cal Bolet i a internet : venda d'entradesMés informació a:
CAL BOLET
972 42 90 72
cultura@santgregori.cat

Informació addicional