TEATRE: "LA DONA DEL 600" - APLAÇADA

21/01/2021
Espai la Pineda

"La dona del 600" - APLAÇADA


NOTA INFORMATIVA
L'obra estava prevista pel proper dissabte dia 9 de gener de 2021, però degut a les mesures de confinament municipal que s'han prorrogat durant 10 dies (que provoquen que moltes persones que ja tenen entrada no podrien assistir a l'espectacle), l'obra s'aplaça a una nova data del 2021 pendent de concretar i en breu s'informarà. 
Disculpeu les molèsties.


NOVES ENTRADES:

Les persones que van comprar entrades per l'espectacle,  rebran per correu electrònic una nova entrada per accedir al teatre en la nova sessió programada.

En cas de no rebre l'entrada per correu electrònic, podeu posar-vos en contacte amb Cal Bolet (972 42 90 72 - cultura@santgregori.cat).

DEVOLUCIÓ DE LES ENTRADES:
Si no podeu assistir a l'espectacle, cal sol·licitar la devolució de l'import de l'entrada abans del dia de l'espectacle de la forma següent:

1. PER COMPRES REALITZADES PER INTERNET:
Enviar un missatge a l'adreça electrònica següent: entradas@codetickets.com sol.licitant la devolució de l'import de les entrades.

2. PER COMPRES REALITZADES A LES OFICINES DE L'AJUNTAMENT DE SANT GREGORI/CAL BOLET:
Realitzar instància genèrica online - Adjuntar imatge de les entrades en que es vegi el número de comanda
Fent constar, declaració responsable de la propietat de les entrades, indicant el nom complert, dni i nº de compte bancari on s'ha de fer l'ingrés, l'ajuntament un cop comprovada aquesta informació, procedirà a l'anul·lació de les entrades i al retorn dels imports de les mateixes al número de compte facilitat.

VENDA D'ENTRADES (les entrades estan exahaurides, només es posaran a la venda noves entrades en cas que hi hagi devolucions)
Entrades a la venda a l'oficina de Cal Bolet
i per internet a: venda d'entrades
Anticipades: 20€ - 18€ amb targeta Cultura de Sant Gregori
A taquilla: 22€ - 18€ amb targeta Cultura de Sant  Gregori