TEMPORADA ALTA A SANT GREGORI"Non solum"
"Non solum"

Non Solum

Sergi López

Direcció: Jorge Picó
Actors: Sergi López

Sergi López, conegut per la seva carrera cinematogràfica que inclou pel·lícules com El Laberinto del Fauno o Harry, un ami qui vous veut du bien, surt de la gran pantalla per presentar-nos Non Solum, un monòleg escrit i concebut a partir de la improvisació, juntament amb Jorge Picó. Un punt de partida senzill: agafar el públic de la mà i portar-lo per territoris molt diferents, fer-lo riure, jugar amb les situacions. A partir d’aquí, un autèntic ball de personatges, perquè si bé Sergi López és un home sol, exprimeix al màxim la seva versatilitat com a actor per obsequiar-nos amb un repertori insòlit d’identitats. Són diversos personatges en una sola persona, o és un sol personatge amb diverses veus en el seu interior? Sergi López fa seva la cèlebre frase d’Arthur Rimbaud «jo és un altre» i es multiplica dalt de l’escenari.

Dimecres 11 d'octubre de 2023 · Hora: 20h
Teatre Espai La Pineda · Durada: 95"

Entrades anticipades: 28€
(Descompte per a famílies nombroses, monoparentals, discapacitat, majors de 65 anys, persones a l'atur, Club Ciutat invisible i Artèria)

Compra la teva entrada aquí


"Cometa"
"Cometa"

Cometa

Roser López Espinosa

Concepte i coreografia: Roser López Espinosa
Creat amb i interpretat per: Nora Baylach
Música original: Mark Drillich
Vestuari: Åsa Gjerstad
Dramatúrgia: Katarina Pejović
Escenografia: Roser López Espinosa
Il·lustracions: Daniel Bennett i Christian Klette

COMETA, una visitant inesperada ens convida, a través de la seva curiositat i les seves descobertes, a mirar el nostre entorn amb uns ulls nous: amb ulls d’infant.

COMETA és una aventura galàctica per redescobrir i meravellar-nos amb la força de la gravetat, les possibilitats del moviment i el poder de l’empatia. La geometria, el joc i la velocitat de la llum. L’univers, la imaginació i els viatges interestel·lars. I, sobretot, és una festa per celebrar que ens hem trobat!

Edat recomandada: de 6 a 10 anys (menors de 3 anys també necessiten entrada)

Dissabte 18 de novembre de 2023 · Hora: 12H 
Teatre Espai La Pineda · Durada: 40"

Entrades anticipades:10€
(Descompte per a famílies nombroses, monoparentals, discapacitat, majors de 65 anys, persones a l'atur i Club Ciutat invisible)

Compra la teva entrada aquí

 


Més Informació a:
CAL BOLET
972 42 90 72
cultura@santgregori.cat

Consulta tota la programació
Consulta tota la programació
Com arribar
Com arribar