Fira del Pa i la Xocolata

El DIUMENGE 18 de novembre de 2018, tindrà lloc al municipi de Sant Gregori la 12a edició de la Fira del pa i la xocolata de les comarques gironines.

La fira del pa i la xocolata pretén ser un espai divers on podrà trobar varietat de productes relacionats amb la xocolata i el pa, dirigit a la mostra i compra-venda de productes artesanals. Artesans, elaboradors i botigues, en especial, però també distribuïdors, tant de xocolata i pa, com d’altres productes vinculats, poden tenir la seva cita a la Fira del Pa i donar a conèixer les seves diferents marques i varietats entre el públic gironí. 

La fira del pa i la xocolata es presenta, alhora, com una festa popular. Es programa una variada oferta d’activitats lúdiques que tenen en el pa i la xocolata els principals elements de dinamització i que s’acompanyaran d’altres esdeveniments (tallers, exposicions, degustacions, concursos, etc.). 


Cal trametre la instància que us podeu descarregar en aquest espai a través de la SEU ELECTRÒNICA juntament amb tota la documentació corresponent.

(NOTA: Un cop descarregada i completada la instància, s'ha d'adjuntar juntament amb tota la documentació genèrica al formulari telemàtic que trobareu en el següent ENLLAÇ DE TRAMESA TELEMÀTICA

Per a més informació: 

Àrea d’ocupació i desenvolupament local de Sant Gregori

Av. Girona, 33/ Tel. i fax: 972428300 / 972429079

E-mail: promocio@santgregori.cat