Instal·lacions esportives

Pavelló

El pavelló poliesportiu està situat dins el nucli urbà i gaudeix d’una àmplia zona d’aparcament. Aquesta instal·lació d’una superfície de 1.416 m2 s’hi diferencien tres zones: la pista poliesportiva de ciment pintat amb una pista central de futbol sala i una de bàsquet , la zona del gimnàs de terra de parquet, subdividit amb tres parts (tatami, gimnàs per manteniments i gimnàs amb aparells per gimnàstica artística) i una sala de tonificació amb aparells específics.

 

Camps de futbol

La zona del camp de futbol hi trobem un camp de gespa artificial d’uns 100 x 50 metres amb una generosa zona verda que boreja el terreny de joc, 4 vestidors de jugadors, oficina, bar.

 

Pistes tennis

Es disposa de dues pistes de tennis quick ballades. Per utilitzar-les cas ser soci i demanar hora a l’Ajuntament que és qui en gestiona l’activitat particular. S’hi fan cursets per a tots els nivells i també dos tornejos (Open de tennis).

 

 

Piscines

Les instal·lacions de la piscina municipal tenen una extensió de 8.000 m2 . Podem trobar la piscina gran de 25 x 12’5 metres, la piscina petita de 12’5 x 8 metres amb una fondària de 0’70 metres i la circular pels més petits. Es disposa d’una àmplia i espectacular zona de gespa i pins al voltant de les piscines, a més dels serveis de vestidors i de bar-restaurant. Les piscines estan obertes el període d’estiu.

 

Pistes a l’aire lliure

Dins el nucli urbà trobem tres pistes poliesportives on es poden practicar diferents activitats esportives de forma lliure. Aquestes són : plaça Miquel Martí i Pol (amb quatre cistelles), la pista del sector Ponent (amb quatre cistelles) i la de la zona Sud (en construcció).

 

Pista d’skate

Es tracta d’un equipament de ciment fi preparat per practicar-hi skate i patins en les modalitats de rampa i freestyle.

 

Zona de la Pineda

La Pineda, d’uns 68.000 m2, és una zona ombrívola amb un sotabosc net i adequat per passejar.

 

Zona de petanca

A la de la zona Sud trobem 2 pistes de petanca. També trobem una pista a la plaça Remença.

 

Taula de tennis taula exterior

La taula de tennis taula es troba a la plaça Miquel Martí i Pol.

 

Itineraris de Sant Gregori (a peu o BTT)

L’any 2007 es va publicar la “Guia d’itineraris” Descobreix Sant Gregori (I) amb la intenció de donar a conèixer més els voltants de Sant Gregori amb uns itineraris senyalitzats que es poden fer a peu o amb BTT.

 

Itineraris saludables

L'any 2011 amb la col·laboració de Dipsalut s'han marcat 3 recorreguts en xarxa al voltant de Sant Gregori amb un quilometratge màxim de 10 quilòmetres per fer a peu o  corrent. Mapa recorregutsParc Urbà de Salut

Situat a la zona de la Plaça Frances Macià està proveit amb 8 aparells per realitzar diferents exercicis. Apte per a totes les edats a partir de 12 anys.

 

Centre BTT

Inaugurat l'any 2010. Disposa d'una sala cedida al club ciclista local i una petita sala cedida al club de tennis. També hi podem trobar dos vestidors. Està situat a la zona esportiva de la Pineda (costat del Camp de Futbol). 

 

Rutes BTT

Les rutes de BTT depenen del Consells Comarcals de cada zona i són circuits senyalitzats i preparats per circular amb bicicleta des d’un caire més esportiu. A Sant Gregori tenim un punt d’informació i també de partida de dos circuits; el circuit 4, que recorre Canet d’Adri i el pla de Cartellà, i el circuit 5, de gran dificultat que puja fins a Sant Grau.