Joventut

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Sant Gregori s'ocupa de gestionar els serveis i activitats pels joves de 12 a 29 anys del municipi de Sant Gregori. L'àrea disposa d'un punt de referència, l'equipament juvenil de l'Espai Jove Cal Bolet que està reconegut com a Punt d'Informació Juvenil per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Què els joves participin és una de les prioritats de l'Àrea de joventut,  actualment tenim diferents línees obertes per potenciar-ho.

La més relacionada amb el Pla Local de Joventut i el seu seguiment per anar recollint propostes de manera regular.

L'any 2007 es va començar a treballar en la elaboració del Pla Local de Joventut 2008-2011 on es va comptar amb la participació dels joves mitjançant els grups de debat en què molts de vosaltres vareu participar. Així els joves vareu poder prendre part de les diferents fases del procés, tant de l’anàlisi de la realitat com de l’elaboració de propostes pel pla local.
A més, des de llavors ens hem anat trobant per revisar els diferents avenços i fer noves propostes. Des d'alhesores també s'ha impulsat el Pla de Local de Joventut 2012-2015 i el Pla Local de Joventut 2016-2020
 
 

Informació addicional