Informació subsidis i prestacions desocupació

El SEPE és l'òrgan encarregat de tramitar les prestacions d'atur i subsidis per desocupació. Per a la tramitació d'aquestes prestacions cal que la persona hagit estat abans inscrita com a demandant d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya. Ens cas de no haver-ho estat, caldrà primer inscriure's com a demandant d'ocupació. Un cop inscrits es poden tramitar les prestacions o subsidis al SEPE.

1. Inscriure's com a demandant d'ocupació si la persona no ha estat abans inscrita. Es pot fer telemàticament al següent enllaç  o per telèfon: 900 800 046

2- Sol·licitud de la prestació al SEPE. Donada la situació actual per la crisis sanitària del COVID 19 no es poden fer atencions  presencials a les oficines per tramitar ajuts o prestacions. Per poder sol·licitar les prestacions o subsidis s'ha de seguir el següen procediment:

 - PERSONES amb certificiat digital, DNI electrònic o Cl@ave. Poden fer la sol·licitud telemàticament

- PERSONES sense signatura digital que s'han quedat a l'atur i han de demanar prestació per desocupació (les persones en ERTE no  han de fer cap petició, perquè l'empresa del treballador és la que realitza els tràmits corresponents):

         - Fer una pre-sol·licitud telemàtica
 
- PERSONES sense signatura digital que han de sol·licitar qualsevol altre tràmit que gestiona el SEPE:
         - Omplir el formulari de cita prèvia 

Més informació:
Si teniu dubtes o necessiteu suport per a la tramitació podeu contactar amb l'àrea de promoció econòmica de l'ajuntament: promocio@santgregori.cat 
- Per tràmits amb el SOC 900 800 046
- Per tràmits amb el SEPE: GIRONA 972.068.698 - CENTRAL:900 81 24 00 / 901 11 99 99