Servei Ocupació Municipal

     

 

 

Si esteu buscant feina, des de l' Ajuntament de Sant Gregori i el SOC us ajudem a conèixer les oportunitats de feina existents avui, com presentar un currículum o com afrontar un procés de selecció.

Si necessiteu el nostre suport per dibuixar el full de ruta de la vostra carrera professional, demaneu cita prèvia amb l'àrea d'orientació laboral. 

Si sou una empresa i busqueu el millor candidat, envieu-nos la vostra oferta laboral i us ajudarem en el procés de selecció.

 

CONTACTE:
Adreça: Pl. del Poble, 1
Municipi: Sant Gregori
Telf.: 972428300/972429072
E-mail: promocio@santgregori.cat
Horari: divendres de 10 a 13h

Si necessiteu el suport d 'un gestor d 'ocupació de l 'Ajuntament podeu adreçar-vos a les nostres oficines.

 

 


COM FUNCIONA LA BORSA DE TREBALL?

A QUI CERCA FEINA

  • Inscripció a la borsa de treball de Sant Gregori.
  • Informació tant d’ofertes laborals de l’Ajuntament com d’ofertes d'empreses del municipi i de la demarcació de Girona
  • Intermediació i distribució dels currículums a les empreses sol·licitants de personal. 
  • Informació i assessorament en el procés de cercar feina
  • Organització de cursos de formació ocupacional
  • Beques per a la formació personal

- Si tens entre 16 i 25 anys  el servei d’assessorament s’ofereix des de l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Sant Gregori. Sol·licita cita prèvia a joventut@santgregori.cat o al telf. 972429072

- Si tens més de 25 anys t’atendrà l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local del consistori promocio@santgregori.cat / 972428300

 

A QUI OFEREIX FEINA

Des de la seva creació, la borsa de Sant Gregori ha anat incrementant la seva base de dades, inscrivint a persones de Sant Gregori així com de la resta de la comarca del Gironès. Us oferim de forma gratuïta una pre-selecció de candidats que s’ajustin al perfil laboral que estigueu cercant, a partir de la borsa municipal i la borsa del consell comarcal del Gironès. I d’altra banda, distribuïm les vostres ofertes laborals als taulers d’anuncis i a la pàgina web municipal.