Gent Gran

A Sant Gregori el casal de Sant Gregori és el centre de dinamització dels nostres avis. És una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa la seva tasca al casal ubicat al centre cívic i que, recentment, ha estat reformat. Un lloc de reunió pensat per a la tertúlia, el descans i la diversió. Al casal de gent gran els avis es reuneixen per jugar a jocs de taula, veure la televisió, escoltar música, o llegir a la petita biblioteca de què disposa el casal, així com participar de les activitats que s’hi desenvolupen al llarg de l’any. D’altra banda, el Casal de Sant Gregori està equipat amb un servei de bar, gestionat per la Fina Comas i destinat, principalment, a la gent gran, tot i que està obert a tothom.

A més dels serveis i activitats propis del centre, el casal de gent gran organitza un ampli ventall d’activitats pels seus socis al llarg de tot l’any, com són excursions, xerrades, tallers, festes i descomptes en serveis del municipi.

Com ser soci del casal?

Per se soci del casal de gent gran cal apuntar-se al Casal de Sant Gregori. Anualment es fa el pagament d’una quota de 18€ pels serveis del casal. Cal aportar una fotografia per fer-se el carnet de soci.

Casal de Gent Gran

C/Rocacorba, 6

17150 Sant Gregori

Tel. 972 42 86 66

 

Residencies de Gent Gran

Al municipi de Sant Gregori actualment hi ha dues residencies per a la gent gran:

  • Residencia Els Avets

Telèfon: 972 42 88 55
Web: www.elsavets.cat
Situació: Carretera de Taialà a Sant Medir (Sant Gregori) - Paratge Can Lladó, 6

  • Residencia Les Oliveres

Telèfon: 972 42 90 91
Web: http://www.residenciageriatricagirona.es
Situació: Carrer Orenetes, 7 (Sant Gregori)

 

Excursions

Cada mes el Casal de Gent Gran organitza la sortida mensual del soci. Són excursions d'un dia, amb les que s'intenta donar a conèixer el ventall més ampli i divers de llocs existents a Catalunya. Es visiten tant espais culturals com naturals, amb entrades a museus, centres d'interpretació, xerrades, passeigs, etc. Les excursions estan obertes a tothom, amb un preu especial per als socis del casal.

Cada mes es presenta el programa de l'excursió. Que es pot trobar al casal de gent gran o a l'Ajuntament de Sant Gregori.

Per fer les inscripcions s'ha de contactar amb el casal al telèfon 972 42 86 66.

Viatges

Cada any el casal de gent gran organitza un gran viatge en el que hi poden participar tots els grups de població que ho desitgin. Una setmana a vessar de coneixement, nous indrets diferents, cultures apassioants, gastronomies exquisites, música i moltes altres activitats a les que esteu convidats.

En aquest espai trobareu la informació  dels darrers viatges així com de les pròximes sortides a mesura que tinguem tancats els programes corresponents de cada any.

Programa d'activitats

En aquesta secció  podreu trobar els programes bimensuals de les activitats que organitza el casal durant tot l'any.  Balls, homenatges a la vellesa, concursos, quines, cinema, berenars, celebració de sants, tallers i xerrades, són algunes de les moltes activitats que s’ofereixen. En els progragmes es recullen, també, les excursions i viatges.