Associació de comerciants i empresaris Sant Gregori-Vall de Llémena

0

President/a: Sr. Eduard Vidal
Adreça: Avda. Girona, 81, 2A
Població: Sant Gregori
Codi postal: 17150
Correu electrónic: promocio@santgregori.cat

El passat 25 d’abril DE 2005 es va constituir l’Associació de Comerciants i Empresaris Sant Gregori –Vall del Llémena, una agrupació d’empresaris amb iniciativa i sense cap ànim de lucre que tenen com a objectius:

  • Enfortir la cooperació del petit teixit comercial i empresarial.
  • Impulsar i coordinar actuacions per a la promoció econòmica de les empreses de serveis de la Vall.
  • Representar i defensar els interessos empresarials dels seus socis.
  • La millora constant de la informació vinculada a l’empresa

QUI POT FORMAR PART

Poden ser membres de l’Associació totes aquelles empreses i treballadors autònoms dels sectors comerç i serveis que realitzin la seva activitat a la Vall del Llémena.

QUÈ PODEM FER

Són moltes les actuacions que podem realitzar en benefici del nostre col·lectiu, aprofitant la col·laboració entre nosaltres per aconseguir actuacions globals per a tots els interessats.

Volem mantenir vives les petites empreses de la Vall, aprofitant la força de la nostra agrupació, en la realització d’actuacions que posin en coneixement de la població la diversitat i qualitat dels productes que tenim, potenciar la marca “Vall del Llémena”, així com cercar eines per innovar i fidelitzar el client, podent compartir costos d’activitats que a nivell individual no podríem assumir. I com no, apostar i fer coses pel nostre territori.