Club Ciclista Sant Gregori – El Llémena

President/a: Pau Camaño López
Secretari/a: Lluís Martínez
Nº de Socis: 220
Adreça: Avinguda de Girona, 56
Població: Sant Gregori
Codi postal: 17150
Telèfon: 972 42 99 02- 972 42 99 03
Correu electrónic: ccsantgregori_llemena@hotmail.com
Pàgina web: http://ccsantgregori.blogspot.com.es/
veure logotip

HISTÒRIA

Fa quatre anys que a Sant Gregori va aparèixer una nova entitat esportiva, un grup de persones carregades d’il·lusions, amb l’empenta i ganes de les persones joves i amb l’experiència i la prudència de les persones grans.
Com qualsevol projecte esportiu i aquest no és menys, va néixer de la idea d’una sèrie de persones aficionades al món de l’esport. En aquest cas del món del ciclisme o de la bicicleta en general, que des de ja feia una colla d’anys (des de principis del 2001) preparaven amb detall però sense acabar de trobar el suport o l'ajuda necessària, aquestes persones eren Pau Camaño, Eugeni Resplandis i Pau Bosch.

ACTIVITATS

Durant tot aquest temps, Sant Gregori ja ha començat a convertir-se en un referent de la Bicicleta Tot Terreny. Acollint importants competicions organitzades pel Club; l’Open de Girona de MTB, la Copa Gironina, diverses Marxes Populars i Pedelades, tirant endavant l’Escola de Ciclisme i restaurant rutes de BTT per la zona.
A més a més, amb el nostre equip de corredors d’élit estem competint a un alt nivell portant els nostres corredors als Campionats de Catalunya, Copa Catalana Internacional, Campionats Provincials, Open Girona, Copa Gironina etc... al costat de grans corredors de renom internacional.
Cada diumenge s’organitzen sortides per els voltants de Sant Gregori, prèviament cal consultar-ho a la pàgina web o els encarregats d’organitzar aquestes sortides. A més, per a tots els nens i nenes s’organitza l’Escola de Ciclisme. Es té previst un cop cada mes per ensenyar als més joves les tècniques i els coneixements necessaris per practicar aquest esport el més correctament possible.

COM ASSOCIAR-SE

No cal ser un gran ciclista, ni ser molt experimentat, ni estar molt en forma, ni tenir la millor bicicleta per ser soci del Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena. No busquem grans bikers, busquem persones com tu que estan disposades a fer créixer de mica en mica un esport encara minoritari.
Per només 15 euros/anuals pots gaudir dels avantatges que t'oferim o
simplement saber que formes part d'aquest Club donant suport als seus
corredors.