Activitats


Activitats, tallers i sortides per a joves!

Des de l’espai jove tenim la voluntat d’oferir resposta a les inquietuds i necessitats dels joves Sant Gregori. És per aquesta raó que procurem oferir una atenció integral i individualitzada sobre qualsevol àmbit que us preocupi (participació, treball i formació, oci i lleure, salut, mobilitat, habitatge i cultura i participació, entre d’altres). A banda d'això, es programen un seguit d'activitats, tallers i sortides adreçades als i les joves del municipi a les que podeu participar.

Per cert, hem reobert l'Espai Jove!!

A partir del 06/09/2021 ja pots venir cada tarda de 15 a 19 h. Com ho he de fer per participar a les activitats?

1. Mira't bé totes les activitats que oferim, els seus horaris i, sobretot, estigues atent/a a les nostres xarxes socials, ja que penjarem més informació a mesura que s'acostin les dates.

2. Omple el formulari que trobaràs a continuació per reservar la teva plaça. La sortida a Port Aventura, la casa de la por i Bots pel canvi-Basquet beat tenen inscripcions a part. La resta d'activitats que no apareixen al formulari no tenen inscripció.

3. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol problema (ens pots trucar al 972 42 90 72 o al 609 545 928, també ens pots enviar un correu a joventut@santgregori.cat)

 

Va, va! Apunta't!