Activitats


Activitats, tallers i sortides per a joves!

Des de l’espai jove tenim la voluntat d’oferir resposta a les inquietuds i necessitats dels joves Sant Gregori. És per aquesta raó que procurem oferir una atenció integral i individualitzada sobre qualsevol àmbit que us preocupi (participació, treball i formació, oci i lleure, salut, mobilitat, habitatge i cultura i participació, entre d’altres). A banda d'això, es programen un seguit d'activitats, tallers i sortides adreçades als i les joves del municipi a les que podeu participar.

Per cert, hem reobert l'Espai Jove!!

A partir del 06/09/2021 ja pots venir cada tarda de 15 a 19 h. 


 

Us presentem les activitats de l'Espai Jove de la temporada tardor-hivern

 

Taller de Dansa Urbana divendres 1 d'octubre a l'Espai la Pineda de 17 a 18.15 h.

Si t'agrada ballar, aquesta és la teva oportunitat. Tocarem diferents estils: popping, looking, krump, new style, contemporani... No t'ho perdis!

Halloween a Port Aventura dissabte 23 d'octubre (aquesta activitat té cost, més informació al següent enllaç)

Sortida a Port Aventura de tot el dia. 

Casa de la Por diumenge 31 d'octubre:

T'agrada passar por? Tens ganes de compartir una experiència terrorífica? Només si ets valent o valenta podràs superar aquesta experiència. Pròximament més informació.

Taller de confecció i patronatge de bosses de roba amb l'Irene Bosc, dimecres 10 i 17 de novembre a Cal Bolet de 17 a 19 h.

Vine a dissenyar, tallar i cosir la teva bossa de roba, aprendrem nocions bàsiques de patronatge i confecció.

Fira del Pa i la Xocolata diumenge 21 de novembre.

25 de novembre - Dia Internacional contra les Violències Masclistes

Cinema participatiu dijous 9 de desembre a les 17 h a Cal Bolet.

Podreu escollir la pel·lícula a través de les xarxes socials, estigueu atents i atentes! I, si les restriccions ens ho permeten, també hi haurà crispetes.

Parc de Nadal: 28 i 29 de desembre.

Torneig de tennis taula dimecres 19 de gener a les 17 h a Cal Bolet. 

Teatre Bots pel canvi - Basquet Beat diumenge 23 de gener a les 12 h (aquesta activitat té cost, més informació pròximament)

Taller de ceràmica divendres 28 de gener a les 17 h a Cal Bolet.


Com ho he de fer per participar a les activitats?

1. Mira't bé totes les activitats que oferim, els seus horaris i, sobretot, estigues atent/a a les nostres xarxes socials, ja que penjarem més informació a mesura que s'acostin les dates.

2. Omple el formulari que trobaràs a continuació per reservar la teva plaça. La sortida a Port Aventura, la casa de la por i Bots pel canvi-Basquet beat tenen inscripcions a part. La resta d'activitats que no apareixen al formulari no tenen inscripció.

3. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol problema (ens pots trucar al 972 42 90 72 o al 609 545 928, també ens pots enviar un correu a joventut@santgregori.cat)

 

Va, va! Apunta't!