Carnet Jove de Sant Gregori

Amb el Carnet Jove de l'Espai Jove Cal Bolet podràs gaudir d'un munt d'avantatges. Descobreix-los a continuació:

 

  • Carnet Jove

Si tens entre 12 i 29 anys pots gaudir dels avantatges del Carnet Jove de l’Espai Jove Cal Bolet.

Tots els joves d’entre 12 i 29 anys poden disposar del Carnet Jove de Cal Bolet, que et permet gaudir de nombrosos avantatges: descomptes en les activitats de l’espai jove, en el buc d’assaig, en les activitats esportives i d’oferta cultural del municipi i beneficis en mobilitat.

Per donar-se d’alta cal apropar-se a l’Espai Jove Cal Bolet i omplir la sol·licitud que se’t facilitarà. Té un cost inicial de 4€ per a joves d’entre 12 i 13 anys i 5€ per a joves de partir de 14 anys. La validesa del carnet és d’un any i la renovació d’aquest té un cost de 3€.

 

  •  T-10

Amb el Carnet Jove també pots disposar d'una T-10 personalitzada i beneficiar-te de deu viatges gratuïts cada 30 dies. Més informació a T-10 Espai Jove Cal Bolet.

 

 

  • Subvenció joves i esport

Amb la finalitat d’impulsar la pràctica esportiva entre els joves d’entre 12 i 29 anys del municipi de Sant Gregori, s’ofereix la possibilitat d’optar a una subvenció. Aquesta proporciona una ajuda econòmica destinada al cost de les inscripcions als campionats o torneigs esportius dels que es participen.

Per poder beneficiar-se d’aquesta subvenció cal que un 50% dels jugadors tinguin el Carnet Jove de Cal Bolet i per sol·licitar la inscripció cal fer-ho a l’Espai Jove Cal Bolet.