Carnet Jove de Sant Gregori

Gaudeix dels nostres descomptes per a joves!

Des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Sant Gregori et portem un munt de descomptes. Descobreix-los a continuació: 

 

  • Carnet Jove

Si tens entre 12 i 29 anys pots gaudir dels avantatges del Carnet Jove de l’Espai Jove Cal Bolet: descomptes en les activitats de l’espai jove, en el buc d’assaig, la piscina, en les activitats esportives, i d’oferta cultural del municipi i beneficis en mobilitat.

Per a descarregar-te el teu Carnet Jove de l'Espai Jove Cal Bolet cal seguir les passes que s'indiquen al vídeo explicatiu.

  • T-10

Si disposes del Carnet Jove de l'Espai Jove Cal Bolet vigent i tens entre 17 i 29 anys podràs obtenir 10 viatges d'autobús gratuïts cada 30 dies per utilitzar a una zona. 

Per sol·licitar la targeta cal apropar-se a l’Espai Jove Cal Bolet, omplir la sol·licitud que se’t facilitarà , proporcionar el DNI per escanejar-lo i fer-se una fotografia de carnet.

Té un cost inicial de 5€ i, en cas de pèrdua, s'haurà de sol·licitar un duplicat.

En el cas dels i les joves de 12 anys, fins al compliment dels 17 anys, podran beneficiar-se d'una T-16, amb viatges il·limitats. Més informació a T-16  Espai Jove Cal Bolet.

 

  • Targeta Cultura

Sant Gregori compta amb una àmplia oferta cultural i es pretén facilitar l’accés a la cultura dels nois i noies del municipi d’una manera més avantatjosa amb la nova targeta de cultura, que proporciona informació sobre totes les activitats culturals, alhora que descomptes.

L’obtenció i manteniment de la targeta de cultura és gratuïta per als i les joves. En aquest enllaç veureu com sol·licitar-la.

 

  •   Subvenció joves i esport

Amb la finalitat d’impulsar la pràctica esportiva entre els joves d’entre 12 i 29 anys del municipi de Sant Gregori, s’ofereix la possibilitat d’optar a una subvenció. Aquesta proporciona una ajuda econòmica destinada al cost de les inscripcions als campionats o torneigs esportius dels que es participen.

Per poder beneficiar-se d’aquesta subvenció cal que un 50% dels jugadors tinguin el Carnet Jove de Cal Bolet i per sol·licitar la inscripció cal fer-ho a l’Espai Jove Cal Bolet.

 

Com donar d'alta o renovar el Carnet Jove de Cal Bolet?
Alta:

1.- Realitza el pagament al compte de l’Ajuntament. [Trobaràs les instruccions de com fer el pagament en els documents adjunts]
2.- Descarregar el comprovant conforme s’ha fet el pagament.
      Preu:  5 € joves de 12 a 16 anys
                10 € joves a partir de 17 anys
3.- Omple el formulari de Carnet Jove que trobaràs al final d’aquesta publicació (1 per a cada titular) i adjunta el comprovant de pagament.
4.- Un cop haguem comprovat les dades, rebràs un correu electrònic amb el teu Carnet Jove.

Renovació: La validesa del carnet és d’un any i cal renovar-lo per gaudir de tots els avantatges.
Presencial: Vine a cal Bolet i farem la renovació al moment. (Preu 5 €)
Per internet:
1.- Cal realitzar un pagament de 5€/titular al compte de l’Ajuntament. [Trobaràs les instruccions de com fer el pagament en els documents adjunts]
2.- Descarregar el comprovant conforme s’ha fet el pagament.
3.- Omple el formulari de Carnet Jove que trobaràs al final d’aquesta publicació (1 per a cada titular), marca la casella de RENOVACIÓ i adjunta el comprovant de pagament.
4.- La renovació es farà efectiva després de comprovar totes les dades.

SOL·LICITUD ALTA / RENOVACIÓ CARNET JOVE DE SANT GREGORI

Vols donar d'alta o renovar el Carnet Jove de Sant Gregori?*
Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari