Carnet Jove de Sant Gregori

Gaudeix dels nostres descomptes per a joves!

Des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Sant Gregori et portem un munt de descomptes. Descobreix-los a continuació: 

   • Carnet Jove

   Si tens entre 12 i 29 anys pots gaudir dels avantatges del Carnet Jove de l’Espai Jove Cal Bolet: descomptes en les activitats de l’espai jove, en el buc d’assaig, la piscina, en les activitats esportives, i d’oferta cultural del municipi i beneficis en mobilitat.

   Per donar-se d’alta cal apropar-se a l’Espai Jove Cal Bolet i omplir la sol·licitud que se’t facilitarà. Té un cost inicial de 4,10€ per a joves d’entre 12 i 13 anys i 5,10€ per a joves de partir de 14 anys. La validesa del carnet és d’un any i la renovació d’aquest té un cost de 3,05€.

   Per a descarregar-te el teu Carnet Jove de l'Espai Jove Cal Bolet cal seguir les passes que s'indiquen al vídeo explicatiu.

   • T-10/T-12

    Amb el Carnet Jove també pots disposar d'una T-10 personalitzada i beneficiar-te de deu viatges gratuïts cada 30 dies. En el cas dels i les joves de 12 anys, fins al compliment dels 13 anys, podran optar entre beneficiar-se d'una T-10 o una T-12, amb viatges il·limitats. Més informació a T-10/T-12 Espai Jove Cal Bolet.

    

   • Targeta Cultura

   Sant Gregori compta amb una àmplia oferta cultural i es pretén facilitar l’accés a la cultura dels nois i noies del municipi d’una manera més avantatjosa amb la nova targeta de cultura, que proporciona informació sobre totes les activitats culturals, alhora que descomptes.

   L’obtenció i manteniment de la targeta de cultura és gratuïta per als i les joves i es pot sol·licitar presencialment a les oficines de l’Espai Jove Cal Bolet.

    

   •   Subvenció joves i esport

   Amb la finalitat d’impulsar la pràctica esportiva entre els joves d’entre 12 i 29 anys del municipi de Sant Gregori, s’ofereix la possibilitat d’optar a una subvenció. Aquesta proporciona una ajuda econòmica destinada al cost de les inscripcions als campionats o torneigs esportius dels que es participen.

   Per poder beneficiar-se d’aquesta subvenció cal que un 50% dels jugadors tinguin el Carnet Jove de Cal Bolet i per sol·licitar la inscripció cal fer-ho a l’Espai Jove Cal Bolet.

   SOL·LICITUD ALTA / RENOVACIÓ CARNET JOVE DE SANT GREGORI

   Vols donar d'alta o renovar el Carnet Jove de Sant Gregori?*
   Navega...
   Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari