Mobilitat

 

Mou-te amb els nostres descomptes!

Des de l'Ajuntament de Sant Gregori s'ofereix als joves l'opció de gaudïr de diferents descomptes en matèria de mobilitat.

 

  • T-10

Si disposes del Carnet Jove de l'Espai Jove Cal Bolet vigent i tens entre 12 i 29 anys podràs obtenir 10 viatges d'autobús gratuïts cada 30 dies per utilitzar a una zona. 

Per sol·licitar la targeta cal apropar-se a l’Espai Jove Cal Bolet, omplir la sol·licitud que se’t facilitarà (en el cas dels menors de 16 anys haurà d'estar signada per el pare/mare/tutor legal), proporcionar el DNI per escanejar-lo i fer-se una fotografia de carnet. Té un cost inicial de 5€ i, en cas de pèrdua, s'haurà de sol·licitar un duplicat.

 

  • T-12

Si disposes del Carnet Jove de l'Espai Jove Cal Bolet vigent i tens entre 12 i 13 anys podràs obtenir viatges il·limitats d'autobús gratuïts.

Per sol·licitar la targeta cal apropar-se a l’Espai Jove Cal Bolet, omplir la sol·licitud que se’t facilitarà (haurà d'estar signada per el pare/mare/tutor legal), proporcionar el DNI per escanejar-lo i fer-se una fotografia de carnet. Té un cost inicial de 21€ i, en cas de pèrdua, s'haurà de sol·licitar un duplicat.