Ocupació i Treball

Punt Laboral de la Vall del Llémena (divendres de 10h a 13h a l'Espai Jove Cal Bolet)

Si tens entre 16 i 29 anys el servei d'assessorament s'ofereix des de l'àrea de joventut de l'Ajuntament de Sant Gregori.

 1. Elaboració del Currículum Vitae.
 2. Inscripció a la Borsa de Treball Local i la Borsa de Cangurs juvenils municipal.
 3. Assessorament i informació.
 4. Accés a les ofertes del portal Feina Activa, des de la pàgina del Servei Municipal d'Ocupació de Sant Gregori.

Què cal fer?
Enviar un correu a joventut@santgregori.cat o trucar al 972.429072 i concertar una entrevista amb la tècnica de Joventut.

GARANTIA JUVENIL: Si ets jove i tens entre 16 i 29 anys i en aquests moments no estàs estudiant ni treballant, inscriu-te ala Garantia Juvenil, una iniciativa europea adreçada als joves entre 16 i 29 anys per reduir l'atur juvenil.

 La Generalitat de Catalunya es compromet a oferir-te en un termini de 4 mesos:
 
ð     Accions de formació o de pràctiques laborals
ð     Un itinerari d’emprenedoria a la teva mida
ð     Una oferta de feina
 
Si vols apuntar-t'hi, hi ha dues formes:
La primera és adreçant-te personalment a Cal Bolet on trobaràs un professional especialitzat que t’ajudarà en tot el procés d’inscripció: per concertar dia i hora d’entrevista has d’enviar un correu electrònic a garantiajuvenil@girones.cat i/o joventut@santgregori.cat
També us podeu inscriure online  pel vostre compte seguint els passos següents:
1.   Descarrega i emplena el formulari a : https://garantiajuvenil.gencat.cat
2.   Porta físicament aquest formulari al SOC de Girona i recorda
3.    Rebràs al teu correu electrònic un codi d’activació (molt important que el correu electrònic l’utilitzis normalment), que hauràs d’introduir a una web https://explotacion.mtin.gob.es/garantiajuvenil/activarUsuario.action
4.   Omple la inscripció
     Un cop t’hagis inscrit i en un termini màxim de 30 dies el SOC contactarà amb tu per tenir una primera entrevista i definir què és el que t’interessa fer.
 
Per qualsevol aclariment o informació no dubtis a contactar amb Cal Bolet a joventut@santgregori.cat 972429072 o bé a garantiajuvenil@girones.cat


Enllaços d'interès:

A continuació, us enllacem a diferents portals que creiem que són d'interès i que us poden fer servei durant el vostre procès de cerca de feina:

 

  • SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) - FEINA ACTIVA: portal web de feina de la Generalitat de Catalunya. Podreu fer cerques entre les ofertes vigents, registrar-vos per rebre avisos quan es publiquin ofertes del vostre interès o, fins i tot, crear el vostre currículum online per presentar a aquelles ofertes laborals a què vulgueu inscriure-us-hi.

 

 

  • Documentació interessant per emprenedors i autònoms (Ajuntament de Girona) - Girona Emprèn: portal web de l'Ajuntament de Girona amb informació i documents interessants per autònoms i emprenedors.

NOTICIES:

En aquesta secció us enllaçarem a notícies, webs o altres ofertes que ens arribin a l'Espai Jove i que creiem que us poden ser interessants, totes elles relacionades amb l'ocupació o formació ocupacional.

 

 • 'Trabajar en verano' (EURES - European Employement Services): document explicatiu de les diferents opcions per trobar feina a l'estiu a l'estranger - on buscar la feina, què són els au-pairs, quins són els documents necessaris per poder treballar a l'estranger, portals de feina juvenil...
 • Procés de selecció de joves per treballar a Holanda durant l'estiu (EURES-SOC): oferta de feina per treballar en una cadena de muntatge a Holanda durant els mesos d'estiu. Calen certs requisits per poder optar a la selecció (podeu comprovar-los a l'enllaç anterior).
 • Ofertas de trabajo - Enfermeros/as y auxiliares (Roche Healthcare, Ltd): dues ofertes per treballar com a auxiliar i infermer a Leeds (UK) - Infermers geriatria, jornada completa - Auxiliar geriatria, jornada completa.
 • '¿Listo para dar el paso?' (Eures): guia pràctica, molt extensa, on trobar tota la informació per resoldre els dubtes que puguin sorgir en referència a buscar feina i establir-se en un altre país.
 • Recursos per treballar a l'estranger i pràctiques (E-JOVENTUT): enllaços a pàgines web i recursos de diferents entitats i plataformes que promouen el treball i la formació en pràctiques a l'estranger on podreu trobar informació diversa i classificada de tots els aspectes que influeixen en la presa de decisió a l'hora de marxar a un altre país a treballar.
 • Feines d'estiu (jovecat): en aquest enllaç podreu trobar multitud de feines típiques d'estiu amb les habilitats, destreses o formacions que calen i que es requereixen per poder optar a entrar en els processos de sel·lecció d'aquestes feines. Pot ser una bona opció per saber en quins àmbits podeu formar-vos i adquirir experiència de cares a trobar feina de temporada.
 • Fit4Jobs (idigital): dins del marc del projecte europeu FIT4JOBS que rel el suport de la Comissió Europea, et proposen un pla de formació (Barcelona, 13 setmanes) en tecnologies i competències transversals, per tal que adquireixis els coneixements bàsics per començar a treballar. Una vegada finalitzat el període formatiu, tindràs la possiblitat d'incorporar-te en una de les empreses líders en el sector de les noves tecnologies.
 • Estudiar online de franc (UCATx): enllaç al portal web UCATx on s'enllaça a tots els MOOC (Massive Open Online Course) disponibles impartits per universitats catalanes.
 • Treballar en una Start-Up (Portal Jovecat): entrada interessant per saber-ne més sobre aquest tipus de modalitat empresarial i els seus avantatges.
 • Beques per estudiar idiomes a Irlanda (Beques Eurolingua): Eurolingua i VenaIrlanda realitzen la 3a convocatòria de les seves beques per poder estudiar idiomes a Irlanda, pensades per a estudiants universitaris i batxillerat.
 • Busques feina de monitor/a o director/a de lleure? (Escola Empordà):aquest espai té com a objectiu publicar ofertes de treball, pràctiques o voluntariat i els monitors i monitores que busquen feina (treball, pràctiques o voluntariat) hauran d'enviar directament els seus currículums a les empreses o entitats en qüestió. 
 • 16 exemples de currículums creatius i professionals (Frogx3): 16 exemples de currículums que mosstren originalitat i creativitat i que podeu agafar d'inspiració si el que busqueu amb el vostre és demostrar que teniu aquests talents (dissenyadors, ilustradors, etc.).
 • 40 ofertes de feina per treballar a Anglaterra (Travel-work): empresa especialitzada en la gestió de pràctiques i ofertes laborals a l'estranger.