Ocupació i treball

 

T'oferim suport en la teva trajectòria acadèmica i laboral!

Des de l'Àrea de Joventut de Sant Gregori volem afavorir l'accés dels i les joves del municipi al món laboral o donar continuïtat a la seva trajectòria acadèmica. És per aquest motiu que es posa a la disposició l'atenció individualitzada a partir d'una referent d'ocupació juvenil.

 

  • Referent d'Ocupació Juvenil

Espai d'atenció individualitzada on t'informem, oriententem i acompanyem en matèria de formació i treball, per tal que puguis adoptar les mesures que més s'adaptin a les teves necessitats. Rebràs suport en l'elaboració del currículum vitae, la preparació d'entrevistes de feina, l'assoliment d'habilitats per al món laboral i la recerca de feina. A més, podràs formalitzar la inscripció a la Garantia Juvenil, una iniciativa europea que pretén facilitar l’accés dels joves d'entre 16 i 29 anys que ni treballen ni estudien al mercat de treball, oferint-los programes d’inserció o formació o suport en l’emprenedoria.

Es poden beneficiar d'aquest servei tots aquells joves d'entre 16 i 29 anys del municipi i la Vall de Llémena. L'horari d'atenció és sota demanda i cal sol.licitar cita prèvia , telefònicament (608 12 72 15) o per correu electrònic ocupaciojuvenil@girones.cat .

  

  • Enllaços d'interès

Si estàs buscant feina, probablement t'interessarà conèixer els diferents portals de cerca de feina que et podràn ser útils durant aquest procés.

SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) - FEINA ACTIVA: Portal web de feina de la Generalitat de Catalunya. Podreu fer cerques entre les ofertes vigents, registrar-vos per rebre avisos quan es publiquin ofertes del vostre interès o, fins i tot, crear el vostre currículum online per presentar a aquelles ofertes laborals a què vulgueu inscriure-us-hi.

– Jove.cat (departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya): En aquesta web, que la Generalitat de Catalunya ha editat per unificar tota la informació d'interès pels joves, trobareu un munt d'idees i propostes per trobar feina.

– Documentació interessant per emprenedors i autònoms (Ajuntament de Girona) - Girona Emprèn: portal web de l'Ajuntament de Girona amb informació i documents interessants per autònoms i emprenedors.