Salut

 

A Sant Gregori fem salut!

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Gregori volem posar a l'abast recursos per tal que els i les joves estigueu més ben informats sobre temes que us poden preocupar en relació a la salut, amb total llibertat i confidencialitat. Algun dels recursos existents al nostre municipi i a la comarca són els següents:

 

  • Tallers i sessions informatives d’educació per la salut a Sant Gregori

L’Espai Jove Cal Bolet organitza sessions puntuals per treballar diferents temes i que podeu anar consultant periòdicament a l’agenda de la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Gregori. Es treballen aspectes com l’afectivitat, sexualitat, alimentació, consum de tòxics, etc. 

 

  • Centre Jove de Salut de Girona

A Girona es compta amb el Centre Jove de Salut, referent també per als i les joves del municipi de Sant Gregori i de la Vall de Llémena. Aquest és un servei gratuït, anònim i confidencial per a joves de fins a 25 anys, on et podran orientar sobre sexualitat, addicions, alimentació i relacions personals i on també podràs rebre atenció ginecològics i psicològica. Podeu consultar més informació al següent enllaç o demanar hora telefònicament (972204212), per correu electrònic (centrejovedesalut@ajgirona.org) o presencialment (Plaça Sant Pere, 11, 17493, Girona).