Salut

Des de l’àrea de Joventut de l’ajuntament de Sant Gregori volem posar-te a l’abast tots aquells recursos per tal que els joves estigueu més ben informats sobre temes que us poden preocupar o bé dels que teniu molta informació i d’avegades no sabeu utilitzar-la per aquest motiu teniu un porta oberta on podeu venir a buscar informació sobre aquests temes amb total confidencialitat i llibertat per tal que decidiu amb bon criteri.
 A continuació també us exposem alguns dels diferents recursos existents en el nostre municipi i també a la comarca en temes de salut. Esperem que us siguin d’utilitat.

Tallers i sessions informatives d’educació per la salut a Sant Gregori:
L’Espai Jove Cal Bolet organitza sessions puntuals per treballar diferents temes i que podeu anar consultant perïodicament a l’agenda de la web de l’ajuntament de Sant Gregori. Treballem l’afectivitat, sexualitat, riureterapia, l’alimentació. Realitzem taller de cuina el primer i el tercer dimecres de cada mes.

GAC, Centre Jove de Salut:
Gratuït, ànonim, confidencial. Per a joves fins a 25 anys.
Un espai on et podràn orientar sobre : sexualitat, addiccions, alimentació, relacions personals i  on també fan atenció ginecològica i psicològica.
Plaça Sant Pere, 11- Girona 972204212
centrejovedesalut@ajgirona.org

 

CAP Dr. J.Vilapalana de Taialà:
Carrer de la modeguera gran s/n
972227635
CONSULTORI Consultori de Sant Gregori.
972429928