Programació MEG 2021

16ª MOSTRA D'ESPECTACLES FAMILIARS DE SANT GREGORI
27 i 28 de novembre de 2021


AIGUA, NOTES I GOTES
Cia Musinfant

Parem l'orella? Sí, ja s'acosta l'onada, la gota, la pluja...
Els vaixells solquen la mar, les gotetes de la pluja van espurnejant i nosaltres atents!
L'aire humit farà sentir les músiques més relaxants i fresques de Musinfant.
Dissabte 27 de novembre - Dos sessions: una a les 10h i l'altra a les 11h
La Pineda - Sala Pirineus
Espectacle recomanat per a infants de 0 a 3 anys
Compra la teva entrada aquí

CARRILLÓ
Cia La Tal

Ding, dong, ding, dong... Sona la música de carilló, els engranatges comencen a moure’s...
Tic-tac, tic-tac... És l'hora! Cavallers i pallassos omplen l'escenari on baralles i passió es barregen.
La màgia surt de dins d'aquest rellotge gegant i inunda cada lloc on està situat... una plaça, un parc... i desperta la curiositat del passant. En les històries creades per la companyia, els personatges imiten els ninots que surten als rellotges. El moviment d'autòmat executat pels actors fa intemporals els personatges.
L'escenografia de l'espectacle té un gran impacte visual gràcies a la estructura del Carilló. El públic queda fascinat per les seves dimensions, els seus colors i la seva mecànica.
Dissabte 27 de novembre - Dos sessions: una a les 12h i l'altra a les 16:30h
La Pineda - Exterior
Espectacle per a tots els públics
Espectacle gratuït

HORTA
Cia Horta Teatre

Horta és un espectacle que recupera els valors arrelats a la terra i als costums valencians més genuïns i ancestrals. Un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en un hort, on els sentits i els xiquets seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o olorar herbetes. Joana i Esther, les dues protagonistes d’aquesta història, ja ho tenen tot a punt: és el moment de despertar la terra i començar el cicle, igual que els ho va ensenyar el iaio Vicent i la iaia Maria a elles.
L'obra s'estructura en tres parts: El campet, la primera part, entre tots els assistents es prepara la terra i es planta. En la segona part, la cebera, s’amaguen un munt de tresors i objectes antics que els assistents poden veure i tocar. En la tercera part, per tancar el cicle, seran els infants qui collirà les verdures que han crescut “màgicament”: lletugues, cebes i safanòries, que s’emportaran a casa!
Dissabte 27 de novembre - Dos sessions: una a les 12:30h i l'altra a les 17h
La Pineda - Teatre
Espectacle per a tots els públics
Compra la teva entrada aquí

DETALLS
Cia Sergi Armentano

Viu la màgia de ben a prop, obre bé els ulls, observa els detalls, participa i sorpren-te!
Detalls és un espectacle dissenyat per un públic reduït que juga amb la Màgia d’Aprop, una màgia que es viu a tan sols uns centímetres dels ulls del públic.
Un espectacle de màgia en estat pur, divertir, dinàmic, interactiu i molt participatiu. Una màgia tan potent, propera i participativa que sens dubte us sorprendrà i us deixarà perplexes!!!
Amb un humor molt característic, és el protagonista del programa “Wowzzy Baboom” al canal Super 3 de Televisió de Catalunya.
Dissabte 27 de novembre - Dos sessions: una a les 16h i l'altra a les 18:30h
La Pineda - Sala Pirineus
Espectacle per a tots els públics
Compra la teva entrada aquí

BABABACH - TAL COM SONA
Cia Com Sona

Ba Ba Bach! És un espectacle pensat i dissenyat per a tots els públics, on la música és la protagonista a través del so, els Instruments, les vocalitzacions i les inflexions de la veu. Un espectacle sense text, inspirat en melodies de J.S. Bach. Senzill, tendre i proper. A través de la llum i el so, tres músics creen una atmòsfera màgica per als infants. Ba Ba Bach! És un espectacle de màxima proximitat, on petits i grans podran gaudir de la música interpretada.
Diumenge 12 de desembre - Dos sessions: una a les 10h i l'altra a les 11h
Sala 1 Octubre - Plaça del Poble
Espectacle recomanat per a infants de 0 a 3 anys
Compra la teva entrada aquí
***L'espectacle estava previst pel dia 28 de novembre, però s'ha ajornat per indisposició dels artistes. Més informació a cultura@santgregori.cat

MUSIC ON CYCLES
Cia LaDinamo

LaDinamo presenta Music on Cycles.
Has vist mai un concert en bicicleta?
Un concert que es desplaça per diferents punts de la ciutat?
L’asfalt es converteix en un escenari improvisat. Un vehicle fet de bicicletes rovellades transporta 7 músics que reparteixen funk a tot aquell qui es creua al seu camí. La intensitat musical hipnotitza els vianants, l’actitud dels músics és frenètica i la improvisació constant fa el moment irrepetible. LaDinamo ha arribat a la teva ciutat. Sota el sol i sota la pluja, s’han fet seus els teus carrers.
Allà on hi havia calma arriba un concert que transforma el silenci en espectacle. Poc després s’acomiada i converteix aquell instant en una fotografia inoblidable, en un record que no es pot esborrar. Mai abans una banda de funky sobre rodes s’havia deixat la vida davant de casa teva.
Així és LaDinamo, pura entrega a cada cantonada, música infinita i passió desbordada. El millor regal per a una ciutat amb ganes de diversió inesperada.
Diumenge 28 de novembre - 11h
Sortida Plaça de la Sardana - espectacle itinerant
Espectacle per a tots els públics
Espectacle gratuït

UPPER
Cia. Sebastian Garcia Ferro

Upper Vol. I és una classe d’aeròbic que es va convertint en coreografia i que acaba finalment en una gran festa, on el més important és donar total llibertat al nostre moviment.
Tres performers femenines professionals i un DJ dirigeixen una classe d'aeròbic, amb tots els seus tics i llocs comuns, i animen tot el públic, grans i petits, a participar-hi.
Diumenge 28 de novembre - 12h
Plaça del Poble
Espectacle per a tots els públics
Espectacle gratuït

EL MERAVELLÓS VIATGE DE LA LEA
Cia. La Banda

El meravellós viatge de la Lea és un espectacle de teatre musical, un viatge que explora les motivacions de qualsevol nena i nen transitant pels seus somnis, desitjos, raonaments, inquietuds, pors i emocions. Ens trasllada a l'univers interior i imaginari d'una nena de cinc anys, en un únic i irrepetible viatge estiuenc en caravana, amb les seves dues mares, cap a la Playa de las Langostas, destí utòpic i fantasiós, que ens fa transcórrer i ser còmplices d'un viatge a través de les diversitats culturals i familiars. De les llengües reals i inventades fent ús de la paraula i el cos. De les músiques i de les cançons com a fil conductor amb la veu espectacular de la nostra protagonista. I sobretot de la diversitat de llenguatges escènics on les arts escèniques cobren sentit amb els petits objectes, joguines que prenen vida a través de la càmera. De moments bojos i surrealistes plens d'humor i de comèdia, on passem de la paraula del conte, a unes ombres xineses o fins i tot a les olors delicioses d’un pastís fet en escena. La interacció amb el públic és constant a través d'“one woman show” per a petits i grans que ens endinsa en un univers íntim i poètic a través d’un viatge en caravana. Deixa't portar per El meravellós viatge de la Lea. No te'n penediràs!
Diumenge 28 de novembre - 17h
La Pineda - Teatre
Espectacle per a tots els públics
Compra la teva entrada aquí


ENTRADES
1. Entrades per a 1 espectacle:
    Anticipades: 6€ // 5€ amb la Targeta Cultura de Sant Gregori
    A taquilla: 7€ // 6€ amb la Targeta Cultura de Sant Gregori
2. Abonament 2 espectacles: 10 € // 8€ amb la Targeta Cultura de Sant Gregori
3. Abonament 3 espectacles: 15 € // 12€ amb la Targeta Cultura de Sant Gregori
Venda d'entrades anticipades a l'Ajuntament de Sant Gregori, a Cal Bolet i per internet a: venda d'entrades


Més Informació a:
CAL BOLET
972 42 90 72
cultura@santgregori.cat

MEG - edicions anteriors
MEG - edicions anteriors
com arribar
com arribar