TEAM - Mostra de Teatre Amateur


LA PARELLA ÉS...

Cia Increixendo de Sant Gregori

La parella és..., amor, odi, engany, afecte, efecte, perfecte, amor, passió, compassió, sexe, sentiment, gràcia, amor, atzar, fidelitat, separació, destí, honestedat, feblesa, oblidar, sorpresa, amor, eterna, per sempre, mai més... Una mena de teatre dins del món del teatre.
Un muntatge basat en textos on es tracta el món de la parella en clau d’humor, amb to informal i divertit, revestit d’un esperit crític posant en evidència el rerefons, sovint pervers i cruel, de les relacions de parella.

18 de Març a les 19:30h

"La Parella És "
"La Parella És "

"Enigmàtic"
"Enigmàtic"

ENIGMÀTIC

Grup de teatre Centre d'Arbúcies

Enigmàtic és una comèdia policíaca que fa paròdia de les obres de misteri. Tenim un assassinat en estranyes circumstàncies i tenim els dos personatges que mai falten en una obra de suspens: el detectiu i el majordom. Un investiga a l’altre, i l’altra sospita de l’un. I tots dos t’atrapen en una trama supressiva, sovint absurda, molt irònica i, sobretot, divertida. Enigmàtic és un gag en forma d’obra teatral d’intriga, on el verdader misteri és no saber de què estem rient.

1 de Abril a les 19:30h


LA HISTÒRIA DEL ZOO

Secció dramàtica del Centre Catòlic d'Olot

En La Història del Zoo, coneixerem a Jerry. Un personatge introvertit, marginat per una societat que li és estranya a la que no ha aconseguit adaptar-se, o simplement, acceptar‑la. Després d’una llarga caminada en direcció Nord a Nova York, escollirà a Peter, típic exponent de la petita burgesia americana (executiu, casat amb dona, dues nenes, dos gats i dos «periquitos»), per escopir més que explicar la seva història feta de vivències a un ambient sòrdid i brut... amb paraules de Jerry, un femer!!

22 de Abril a les 19:30h

"La historia del zoo"
"La historia del zoo"

"Mort accidental d'un Anarquista
"Mort accidental d'un Anarquista

MORT ACCIDENTAL
D’UN ANARQUISTA

Grup de Teatre Cassanenc

Un anarquista mor en caure per una finestra mentre era interrogat per la policia de Milà. L’aparició d’un boig a la comissaria, adoptant diferents personalitats, serà decisiva per a la investigació dels fets. Una obra basada en fets reals a la Itàlia dels seixanta i marcada per l’humor característic de Dario Fo, qui crea situacions surrealistes i absurdes per a satiritzar els mètodes de la policia italiana. Un missatge irònic i àcid que fa reflexionar sobre la corrupció, la recerca de la veritat i els abusos de poder. 

29 de Abril a les 19:30h 


Venda d'entrades
Venda d'entrades


Entrades:

Anticipades: 6€ - 5€ amb Targeta Cultura de Sant Gregori
Venda d'entrades anticipades a l'Ajuntament de Sant Gregori,
a Cal Bolet i per internet a: venda d'entrades

A taquilla: 8€ - 6€ amb Targeta Cultura de Sant Gregori
S'obrirà la taquilla 1 hora abans de cada espectacle

Programa 2023 - versió imprimible
Programa 2023 - versió imprimible

Més Informació a:
CAL BOLET
972 42 90 72
cultura@santgregori.cat

edicions anteriors
edicions anteriors
com arribar
com arribar