Fira del Pa i de la Xocolata

                                                             

 

La Fira del Pa i de la Xocolata és un dels esdeveniments populars més emblemàtics i coneguts del municipi de Sant Gregori.
Des de l'any 2006 es celebra cada any al mes de novembre i s'organitza conjuntament entre l'Ajuntament de Sant Gregori i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Sant Gregori Vall de Llémena.

Fira destinada a la venda i degustació de productes de xocolata, pa i els seus derivats. És una fira destinada al públic familiar, amb espai lúdic per a la mainada: tallers de xocolata i pa, espectacles, jocs tradicionals, xocolatada popular, i moltes altres activitats. Durant tota la diada degustació de productes.  La temàtica principal com el seu nom indica és de productes derivats de la farina, sobretot pa però també tot tipus de dolços i de productes elaborats amb cacau.


Per sol·licitar un lloc en la fira: cal trametre aquesta instància amb la corresponent documentació a l'adreça de correu electrònic: promocio@santgregori.cat, per fax (972429079) o per correu ordinari: Ajuntament de Sant Gregori - Av. Girona, 33 - 17150 Sant Gregori