Fira del Pa i de la Xocolata

La Fira del Pa i de la Xocolata és un dels esdeveniments populars més emblemàtics i coneguts del municipi de Sant Gregori (Gironès).
Des de l'any 2006 es celebra cada any al mes de novembre i s'organitza conjuntament entre l'Ajuntament de Sant Gregori i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Sant Gregori Vall de Llémena. Compta amb la col·laboració i patrocini de diferents cases comercials productores i distribuïdores de xocolata i pa.

Fira destinada a la venda i degustació de productes de xocolata, pa i els seus derivats. És una fira oberta a tots els públics i especialment destinada al públic familiar, amb espai lúdic per a nens i nenes: tallers de xocolata i pa, espectacles, jocs tradicionals, xocolatada popular, i moltes altres activitats. Durant tota la diada degustació de productes. La temàtica principal com el seu nom indica és de productes derivats de la farina, sobretot pa però també tot tipus de dolços i de productes elaborats amb cacau.

FIRA 2019:

La 13a edició de la Fira del pa i la xocolata se celebrarà el 17 de novembre de 2019.

Per sol·licitar un lloc de parada, participar, col·laborar o patrocinar en la fira cal trametre una instància adjuntant la corresponent documentació a través del següent link

INSTÀNCIA PER PARTICIPAR A LA FIRA

A la instància telemàtica cal adjuntar la declaració responsable que podeu descarregar en el següent enllaç

Per a més informació contactar amb l'Àrea de Promoció Econòmica
Tel. 972428600 - promocio@santgregori.cat
FAX (972429079)