Fira del Pa i de la Xocolata


La Fira del Pa i de la Xocolata és un dels esdeveniments populars més emblemàtics i coneguts del municipi de Sant Gregori (Gironès).
Des de l'any 2006 es celebra cada any al mes de novembre i s'organitza conjuntament entre l'Ajuntament de Sant Gregori i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Sant Gregori Vall de Llémena. Compta amb la col·laboració i patrocini de diferents cases comercials productores i distribuïdores de xocolata i pa.

Fira destinada a la venda i degustació de productes de xocolata, pa i els seus derivats. És una fira oberta a tots els públics i especialment destinada al públic familiar, amb espai lúdic per a nens i nenes: tallers de xocolata i pa, espectacles, jocs tradicionals, xocolatada popular, i moltes altres activitats. Durant tota la diada degustació de productes. La temàtica principal com el seu nom indica és de productes derivats de la farina, sobretot pa però també tot tipus de dolços i de productes elaborats amb cacau.

FIRA 2024

La 17a Fira del Pa i la Xocolata es celebrarà el diumenge 17 de novembre de 2024

SOL·LICITUDS FIRAIRES

DATES PER PRESENTAR SOL·LICITUD: A partir del 15 de juliol de 2024. 

DOCUMENTACIÓ: les persones o empreses interessades en instal·lar una parada de venda a la fira han de fer arribar a l'Ajuntament mitjançant la seu electrònica d'aquesta corporació la INSTÀNCIA GENÈRICA de sol·licitud d'espai de venda a la fira del pa i la xocolata amb les seves dades, indicant el producte de venda i els metres lineals i de fondo de la parada. A la instància genèrica cal adjuntar la documentació següent:

  • Declaració responsable (VEURE MODEL A OMPLIR EN INFORMACIÓ ADDICIONAL )
  • Fotocòpia del DNI del representant i CIF (en cas de persona jurídica)
  • Fotografia de la parada / productes
  • Últim rebut autònoms /último recibo autónomos
  • Manipulador d’aliments (parades alimentàries)
  • Registre sanitari (només en cas de venda alimentària a intermediaris)
  • Assegurança de Responsabilitat civil
  • Documentació d'inspecció tècnica del vehicle en cas que la parada sigui un vehiclePer a més informació contactar amb l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Gregori
Tel. 972428300
Correu electrònic promocio@santgregori.cat