Viver d'empreses

Des de l'Ajuntament de Sant Gregori es crea un viver d'empreses en format "coworking" amb gestió integrament des del mateix ajuntament.

L'objectiu és facilitar un espai de treball obert per a emprenedors de qualsevol edat que vulguin iniciar o portin a terme un projecte empresarial al municipi.
Es prioritzarà en primer lloc a emprenedors del municipi de Sant Gregori, en segon lloc de municipis de la Vall de Llémena i en tercer lloc d'altres municipis d'arreu, en aquest ordre.

S'obrirà un període per a realitzar inscripcions (fins el 15 de desembre de 2017) i s'establirà l'accés en funció de la puntuació que figura a les bases.
Una vegada passat aquest període, en cas de disposar de lloc lliures a l'espai, es podrà accedir per ordre d'arribada de les inscripcions fins a completar tots els llocs.
Es crearà una llista d'espera i s'activarà en el moment que quedi algun lloc lliure.

Consulta les empreses, activitats i serveis que es poden trobar al viver d'empreses

Consulta les bases amb les condicions i els detalls per accedir al viver d'empreses

Plànol de l'espai
L'espai és obert amb diferents taules de treball. La capacitat del local és per a 8 projectes empresarials d'emprenedors.
Hi ha una sala tancada compartida destinada a reunions (prèvia reserva). També es disposa d'un espai de descans.
Els serveis seran de fibra òptica i fotocopiadora. Els equips informàtics, aparells i altre material fungible aniran a càrrec de l'emprenedor.

Formulari d'inscripció
(es pot presentar on-line o a través de la pàgina web o directament a les oficines municipals de l'ajuntament).

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari