Salutació de l'alcalde

Benvinguts i benvingudes a la web de l'Ajuntament de Sant Gregori, un espai d’interconnexió i comunicació que pretén ser una eina àgil, fàcil i accessible per a conèixer el nostre municipi i cadascún dels seus pobles, les activitats i esdeveniments que s’hi desenvolupen, l’organització i funcionament de la corporació municipal amb l'objectiu de facilitar les gestions i l'accés a la informació per part dels veïns i veïnes amb l’administració més propera, l'Ajuntament. 

Ens trobem immersos en una època en què les tecnologies de la informació s’han convertit en tota una revolució i tot un repte que avança a passos de gegant, amb un impacte profund en el treball, l’oci i el coneixement. A través d’Internet, milions de persones tenim accés immediat i des de qualsevol punt del món a la més extensa i diversa informació mai vista, oferint possibilitats inimaginables anys enrere, com la transferència d’arxius, correu electrònic, conversacions en línia, realització de compres, butlletins electrònics, les xarxes socials i, especialment, l’accés a tota la informació, un dels principals recursos del nostre temps.

En aquet món globalitzat en el que vivim, les persones estem més interconnectades gràcies, en part, a les noves tecnologies, amb la incorporació constant de persones, empreses i organitzacions que omplen de continguts Internet. A Sant Gregori fa anys que ja hem pujat al tren de les noves tecnologies per formar part d’aquesta gran xarxa mundial a través de la seva web i xarxes socials. Una web que s'ha actualitzat i renovat constantment i que a més d’oferir informació sobre el municipi i els seus pobles, proporciona continguts actualitzats de les activitats i actes del municipi, per als veïns i visitants. 

En definitiva, una eina que vol facilitar la comunicació i l’intercanvi d’informació amb el portal de la transparència i govern obert, entre la població i el consistori municipal, així com posar a l’abast de totes les persones interessades, la més àmplia informació disponible sobre el municipi i facilitar així, el coneixement i descoberta de Sant Gregori, la seva gent, la seva història i patrimoni i la seva cultura.

Un espai que, com sempre, podem millorar, si el construïm entre tots plegats. Restem, doncs, oberts a suggeriments, consultes i observacions que puguin millorar aquest espai comú que és la web de Sant Gregori així com els diferents aspectes del municipi de Sant Gregori i tots els seus pobles.

Joaquim Roca Ventura
Alcalde

Informació addicional